torstai 3. marraskuuta 2011

VAROITUS! Hyvin angstista tekstiä

Parin päivän postaustauko tuli pidettyä. Ei vaan oo ollu mitään aihetta, eikä oikeastaan oo nytkään. Koko viikko on kulunu vaan jotenki horroksessa. Koko ajan on vaan väsyttäny ja vituttanu tai oon muuten vaan angstannu. Ärsyttäny pääasiassa sekavat kaverikuviot kun ei tiedä kuka on kenenkin kaveri ja kaikki tuntuu olevan hirveän kaksinaamaisia. No ei siitä sen enempää... Siitä päästäänkin sitten joulukuun kaamosbileisiin joho haluaisin tanssiparin. Oli tarkotuksena pyytää yhtä kaveria mutta yks lutka kihii sitä parhaillaan. Muilla vaihtoehdoilla onkin sitten jo parit tai sitten ne on niitä "koviksia" jotka ei tanssi ollenkaan. Taidetaan jäädä taas tänä vuonna vaan seinäruusuksi. Ja mie kun oisin viimesenä vuonna tanssia...

Oloa helpotti vähän tämänpäiväinen isoskoulutus. Ei tarvinnu katella niitä kaksinaamaisia ihmisiä vaan sai ottaa rennosti (no joo:D) hyvässä seurassa. Olin suunnitellut viikonlopun niin että huomenna ennen tanssia käyn askarteluliikkeestä ettimässä glittereitä kynsiin ja lauantaina kävisi ihan ajan kanssa tsekkaamassa Joensuun uuden Cubuksen. MUTTA voihan pyhäinpäivä kun kaupat on kiinni! Toivottavasti ukki ja mummi on kaupungissa niin pääsis niitten luo kahville nii ei tarvii ulkona istua 3 tuntia.

Kiitos jos jaksoit lukea nää valitukset kokonaan! Näköjään joku kaamosmasennus päällä ku en normaalisti näin angstista tekstiä kirjota. :D Mutta jos tää vaikka helpottais viimeistää joulukuussa kun saa rueta availemaan joulukalenterin luukkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti