lauantai 19. marraskuuta 2011

Proud Mary

Oon ylpeä itestäni useemmastaki syystä. Ensiksikin kynsien tekemisestä on kulunut viikko ja irronneiden kynsien saldo on nolla! Jee alan kehittyä.

Toiseksi. Jazzissa on näytöksessä coupepruetti josta pitäisi sitten kaatua maahan. Sukat jalassa se meni suht hyvin, mutta sitten käskettiin ottamaan sukat pois jalasta. Siinä oli kyllä katastrofin ainekset koossa. Löysin itseni useemman kerran perseeltäni. Tänään se lähti jo luonnistumaan. Sain iruetin tehtyä melkein kokonaan ja lattiallekkin pääsin kyljelleni perseen sijaan. Hiomista toki vielä on, mutta olen iloinen kun stressasin sitä koko viikon. Onko kellään kokemusta jalkapannoista ja auttaisivatkohan ne?

Kolmanneksi. Rupesin vihdoin opettelemaan yhden musavideon tanssia. Otin semi helpon näköisen Lady Gagan Poker Facen. Liikkeet ovat siinä aika yksinkertaiset, mutta ne ovat tosi nopeita mikä tuo vähän haastetta. Kertokaa jotain videoita jossa olisi kiva koreografia kun tällä hetkellä lyö pää ihan tyhjää.

Kaikkea tätä onnistumisen tunnetta varjostaa maanantain ruotsin koe. Ruotsi ei oo ikinä ollu mulla mikään helppo aine enkä nytkään tunne osaavani mitään. Suunnittelen jo taktista yhden päivän poissaoloa. :D

Ja hei kertokaas postausehdotuksia/-toiveita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti