torstai 10. marraskuuta 2011

Bläää

Tuli eilen tehtyä ekat kynnet sellaselle "tuntemattomalle" ihmiselle. Okei hän oli kaverini kaveri ja ollaan samassa koulussa mutta kuitenkin. :D Ne oli hänen ekat rakennekynnet ja jäin kyllä vähän miettimään että jäiköhän ne vähän liian pitkiksi... No mutta tässä ne kumminkin on:


Olen alkanut vakavasti harkita uuden pöydän ostamista. Ennen tein kynnet keittiön pöydän kulmassa ihmeellisessä asennossa, kunnes bongasin veljeni tavaroiden keskeltä pöydän jossa oli ratti pleikkari ykkäselle. Otin pikkuisen pöydän itelleni mutta siihen mahtuu uunin lisäksi vain muutama pullo ja jotain tarvikkeita. Tipitkin lenteli eilen hujanhajan kun eivät mahtuneet pöydälle. Kaiken hyvän lisäksi tuoli ei mahdu pöydän jalkojen väliin niin joutuu ihmeellisesti kurottelemaan ja selkä kipeytyy. Ostan kyllä ihan kunnon pöydän heti kun saadaan olohuoneen remppa (jonain kauniina päivänä) valmiiksi ja huoneessani on yksi kaappi vähemmän.

Tänään tuli pyöräytettyä muutama muffinssi huomisiin myyjäisiin. Meidän luokka lähtee keväällä leirikouluun Nurmeksen Hyvärilään niin sinne kerätään rahaa. Kaikki siis huomenna Hammaslahden ässälle! (niin ja kaikki varmaan tietää missä on Hammaslahti:D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti