maanantai 31. lokakuuta 2011

Happy halloween! ...or not


On olemassa (onneksi) vain muutama asia jonka vuoksi asuisin mieluummin Amerikassa kuin Suomessa. Yksi niistä on halloween. Ärsyttävää kun Suomessa sitä ei juhlita malkein ollenkaan, mutta jenkeissä se on joulun jälkeen vuoden suurin juhla. Haluaisin niin nähdä sen aidon jenkkiläisen halloweenin koristeineen ja naamiaisasuineen. Niin ja ne kaikki halloween-bileet. Pienempänä pidettiin serkkujen kanssa joka vuosi omat halloween-juhlat ja oltiin näköjään kylän ainoat lapset jotka kävivät karkki-keppostelemassa. Joku kaljamahainen mies antoi meille kerran kurkkupastilleja. :D 

Nykyään ei tule enää mitenkään juhlistettua halloweenia. Niin pitihän mun se Saksikäsi Edward katsoa, mutta ei sitä ollut netissä. Enkä sitten uskaltanu yksin kattoa mitään pelottavaa eikä telkkaristakaan tullut mitään. Siitä päästäänkin sitten siihen miten suomalaiset sekoittaa halloweenin pyhäinpäivään. Kaikki halloween leffat ja Simpsonien Kauhujentalo-jaksot tulee vasta ensi viikonloppuna. 

Taas tuntuu vahvasti siltä että haluan lähteä jenkkeihin vaihtoon tai au-pairiksi. Haluan kokea sen aidon ja oikean halloweenin ja kaikki muutkin juhlat mitä siellä juhlitaan. Pitää vielä katella että meenkö kesken lukion vai vasta sen jälkeen mutta menen kuitenkin. :)

1 kommentti:

  1. nii aito jenkkiläi halloween ois ihana kokee... suomalaiset o tyhmii ku ei vietä sitä :((
    www.kynnett.blogspot.com

    VastaaPoista