tiistai 15. marraskuuta 2011

Missä olet lumi?


Ikävää tällänen että kohta on jo joulukuu eikä lumesta oo näkyny varjoakaan. Pirun kylmä vaan on mutta ei lunta! Ei lumiukkoja, ei lumilyhtyjä, ei pulkkamäkiä! Inhottavaa. Alkuviikosta piti tulla lunta ja miun mielestä alkuviikko on jo menny. Äyäyääyäyä!!

Kaikki varmaan huomas että äsken napsahti vähän päässä. :D Mutta lunta silti kaivattaisiin tänne synkkään syksyyn. Kylmä on sen verran että vois alkaa jo käyttää toppatakkia, mutta tuntuu jotenkin hassulta vetää sellanen laskettelutakki päälle vaikka ei oo ees lunta. Ajattelin värjötellä nahkatakilla lumentuloon asti mutta nyt on sitten pää täynnä räkää ja kurkku huutaa hallelujaa. Pitänee suosiolla jättä rotsi huomenna naulakkoon...

Joulu on alkanu tulla ja tuntuu hirmu aikaselta taas siksi ettei oo lunta. Mutta onneks se on tulossa. Suhtaudun jouluun vieläkin kuin pikkulapsi ja odotan sitä koko vuoden ja joulupäivänä iskee aina masis että 364 päivää vielä seuraavaan jouluun. Varautukaa sillä multa on varmasti tulossa monta joulupostausta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti