maanantai 14. marraskuuta 2011

onnistumisia+ostoksia=onnistuneita ostoksia:)

Se ihana tunne kun huomaat että rahat alkaa loppua, mutta silti olisi niin paljon ostettavaa. No tulipahan silti osteltua.

Sokkarilla oli asiakasomistajapäivät ja s-etukortin omistajana ryntäsin sinne etsimään meikkivoidetta. Sanon nyt kaikille, että kannattaa kysyä myyjältä apua. Säästät aikaa ja rahaa kun et osta vääränlaista tai -väristä. Kahden MaxFactor-tuotteen ostaja sai ykkätyslahjan eli ripsarin tai huulikiillon. Ostin riistohintaisen minikynsilakan joka oli kuitenkin kivan värinen. Valitsin kaupantekijäisiksi ripsarin joka oli väriltään ruskea. En ole ikinä tykännyt ruskeista ripsareista joten tämä taitaa jäädä käyttämättä. No mutta ostin kun halvalla sain!

Tätä arvoin pitkään ostanko vaiko enkö. Ajattelin näitä kynsiin ja loppujen lopuksi otin itseäni niskasta kiinni ja kävelin kassalle tämä kädessä. Tulihan se toki halvemmaksi kuin "oikeat" kynsiglitterit ja toimikin (kai) ihan hyvin.

Tällaiset tuli tehty isänpäivänvastaisena yönä. Peukalot jäi sitten seuraavalle päivälle kun oli pakko päästä nukkumaan. Koikeilin ekaa kertaa ikinä laittaa geelikerrosten väliin ja hyvin näytti onnistuvan. Laitoin myös ne "luonnollisenväriset" tipit ja nyt kun jaksoin viilata niitä tarpeeksi niin ne onnistui eikä rajoja jäänyt näkyviin. Jee! Olen tosi ylpeä itestäni. :)

4 kommenttia:

  1. Ihan hyvää jälkeä! Kauanko olet tehnyt ja millä matskuilla? Suosittelen tosin viilaamista niin ettei kynsistä tule turhan paksut ;)

    VastaaPoista
  2. Kesästä asti olen tehnyt rion tavaroilla. Pitäis vissiin harkita tota viilailua mut oon aina vähän laiska omien kynsieni kanssa ja teen niitä "aina ku jouvan". :D

    VastaaPoista
  3. upeet kynnet! & sul on hauska banneri :)!
    jonnnaslife.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Kiitos:) Tuli jokunen tovi tapeltua ton bannerin kanssa nii kiva ku tykkäät :)

    VastaaPoista