tiistai 8. marraskuuta 2011

Unipäiviä!

Meillä oli tänään koulussa unipäivä. Tarkoittaa että tullaan yökkäreissä kouluun ja välkillä on tyynysotaa ja makuupussihyppelyä. Salissa sitten kerrottiin kaikille iltasatu ja me tukarit laulettiin tuutulaulu.

Meikäläisen asua. Naama oli kyllä jotain niin kaunista että. :D

Meidän tukariryhmän tehtävänä oli rakentaa tyynysota-areena. Siitä tuli tosi hieno ja saatiin lintsata ruotsin tunti sen takia. Se kesti ehjänä jopa niin pitkään kun poijat testasivat sen ja hyppäsivät tigerhypyllä narujen välistä ja alkoivat tapella. Vähän meni narut solmuun mut mitäs pienistä ku ei ne pienetkää meistä. (hehheh) Seuraava jätkien älynväläys oli sitten hypätä yläaulan kaiteelta tuon areenan patjojen päälle. Meinas ihan paskahalvaus tulla ku ensimmäinen tumahti alas. Ei näköjään sattunu ku sieltä tuli alas muutama muuki. Piti vähän valistaa niitä pieniä seiskoja jotka kattelivat sellasellä "minäkin haluan"-katseella. 

Salissa pidettiin muotinäytös jossa valittiin koulun paras asu ja myös koulun parhaasta makuupussihypelijästä otettiin mittaa. Sitten luettiin iltasaduksi prinsessa ruusunen ja laulettiin Sininen uni.

Kuningas Rautavaara. :)

Tämän saattelemana hyvää yötä kaikille!

1 kommentti:

  1. Tykkään kyllä blogin nimestä :)

    http://coloryourstylee.blogspot.com/

    VastaaPoista