lauantai 23. helmikuuta 2013

Circle Of Life

Viime viikonloppuna olin siis Jyväskylässä Circle Of Life -jameissa. Kyseessä oli siis eläinteemaiset jamit ja battleen osallistuvilla piti olla oma eläinkarakteri. Meno oli melkoisen eläimellistä ja monesti sai nauraa hauskoille eläimille. Jyväskylään täytyy aina päästä, koska siellä keksitään aina hauskimmat ideat. Vai mitä sanotte Taru sormusten herrasta -battletrilogiasta?

Itse keskityin videokuvaamaan, joten jo tässä vaiheessa kiitos ja kumarrus Flowwi-magazinen kuvaajalle ja hänen loistaville kuvilleen.






Mun Youtube-kanava josta löytyy kaikki battlevideot.

Voiton vei lopulta tiukkaakin tiukempien batlejen jälkeen Rumba Pumba. Jamit jatkuivat vielä hetken aikaa vapaan jamittelun merkeissä (uskalsin itsekin mennä rinkiin) kunnes siirryimme Matin luokse odottelemaan afterpartyjen alkamista. Omasta mielestäni oli tosi kiva, että me junnutkin pääsimme kerrankin mukaan jatkoille. Täysi-ikäisille oli tietenkin oma anniskelualue.

Jameissa on mielestäni parasta se yhteenkuuluvuuden tunne. Katutanssit ovat sosiaalisia tansseja ja niitä tassitaan yhdessä ja pidetään hauskaa. Jameissa tapaa tuttuja ja saa joka kerta uusia kavereita, joita sitten näkee ehkä seuraavassa tapahtumassa ja voi mennä moikkaamaan. Harmittaa vain, kun nämäin piirit ovat suhteellisen pienet. Ihmiset pelkäävät tulla tapahtumiin vaikka heidät otettaisi varmasti avosylin vastaan missä vain. Eli jos vähänkin kiinnostaa nähdä sitä oikeaa katutanssikulttuuria, kannattaa ottaa selvää, missä olisi tapahtumia ja lähteä rohkeasti mukaan. Voitte vaikka jättää tuonne kommenttikenttään kysymyksiä seuraavista jameista ja muusta. :)


Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti