perjantai 8. helmikuuta 2013

17

Kuten otsikko jo ehkä vähän vihjaakin, täytin tuossa tiistaina 17. Koeviikon viimeinen päivä ja miulla oli vapaapäivä. Jes! Sain nukkua tosi pitkään ja hyvin, ennen kuin lähdin värjäämään tämän kammottava valkean tyven pois. Lahjoja sain aika vahtelevasti aikaisessa, myöhässä ja yhden jopa oikena päivänä!

Äidiltä MicMacin laukku


Veljeltä korvikset. Hänet tuntien voisin lyödä vaikka vetoa, että hän ei itse ole ideaa keksinyt...

Kaveriltani Step Up 4 dvd.

Näitä nyt ei ole vielä edes tilattu, mutta tarvitsen uusia tanssikenkiä aika (hyvin) kipeästi joten pitää pyytää iskää nämä ostamaan. :)

Mummoilta ja kummeilta sain sitten rahaa, jota nyt (taas) säästän siihen kännykkään. Toivottavasti saisin sen pian ostettua, koska tämän nykyisen kapulan kanssa meinaa mennä hermot. 

Huomenna olisi Isan kanssa tarkoitus juhlia noita miun synttäreitä ja samalla myös uutta vuotta, mikä jäi meiltä molemmilta vähän niin kuin viettämättä. Huomenna on myös Ranskan kovimmat breikkiskabat Hip Opsessionit, jossa Suomea edustavat Flow Mo:n Jussi Focus Sirviö ja Anniina AT Tikka. Kisat näytetään livestreamina täällä. Virittelemme kotikatsomon ja kannustamme Suomen huiput maailman huipuiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti