perjantai 15. helmikuuta 2013

Hassle

Voi tätä arkea... Iltaisin ei kerkeä ikinä postailla ja tuntuu ettei hirveästi ole mitään postaamisen aihetta, muuta  kuin niitä ainaisia treenejä ja koulujuttuja. Nauttikaa nyt kumminkin tällaisesta sekametelipostauksesta.

Viime viikonloppuna olimme Isan kanssa viettämässä uutta vuotta, vanhaa vuotta, Runebergin päivää ja vissiin myös meikäläisen synttäreitä meidän mummolassa. Ukki ja mummi olivat jossain teatterireissulla ja olin taas yön kissan vahtina. Mukavan chilli ilta oli. :)



Sunnuntaina tein kaverini kaverille kynnet. En edes muistanut miten herkku tuo väri on.


Tämä viikko ei ole koulussakaan ollut oikein minään päivänä normaali. Joka päivä on ollut jotain erikoista kuten torstaina penkkarit. Abit viettivät viimeisen koulupäivänsä ainakin meillä ihan kunnolla ja sen näki myös meidän muiden naamoista. Ensi kertaa pääsin näkemään penkkarit näin "lähietäisyydeltä" ja oli kyllä aika hauskaa. Abishow oli naurettavan hyvä ja penkkarirekkojen lakanoihin oli ainakin meidän koulussa panostettu.





Tänään, kun abit olivat väistyneet, kakkoset juhlivat vanhojen tansseilla. Wanhat olivat yksi syy, miksi ylipäätään hain lukioon. Odotan niin innolla ensi vuotta ja ehsin tänään jo stressata siitä, että pitäisi hommata pari ja mekko ja tilata kampaaja ja vaikka sun muuta. Abien valtakauden päätyttyä kakkoset repivät myös mustan listan alas ja ottivat johdon koulussa.




Huomenna olisi sitten lähdettävä kohti Jyväskylää, koska siellä on Circle of life -jamit eläinteemalla. Pitäisi pukeutua joksikin eläimeksi ja miulla ei ole vieläkään mitään hajua mikä aijon olla! :D Jospa vaikka yön aikana kokisin jonkun valaistuksen...

2 kommenttia:

  1. Itse rakastan kans turkoosia kynsissä! Viime kynsihuollossa minulle juuri näperreltiin ihanat siniset kynnet liukuvärjäyksellä käyttäen glitteriä, helmiäissinistä ja turkoosia. Tykkään :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nami! Rakastan itekki turkoosia ja sinistä missä vaan ja tuntuu, että mulla on in päällä jotain sinistä. :D En vaan tiedä miksi tuota glittriä on käyttäny vaan ehkä kerran. Seuraaviin taidan kyllä laittaa sitä. :)

      Poista