tiistai 19. helmikuuta 2013

The Mad Hatter

Kävin tänään hypärillä H&M:stä shoppailemassa kaikkea kivaa ja _halpaa_ ja ajattelin jakaa ne nyt teidänkin kanssanne. Yhteensä rahaa meni 4 euroa kun normihintaan tuotteet olisivat maksaneet melkein kaksikymppiä. Pitkän matikan päässälaskulla säästin siis 80%.

Perustrikoomakkarankuorihame 3€. Normaalisti maksaisi 4.95€ ja rippijuhlakutsun myötä tuli myös tarve juhlavaatteille. (Nii mikä juhlavaate??)

Kun olin napannut tuon hameen kainalooni, päätin että jos löydän vielä jotain tosi kivaa joka maksaa korkeintaan euron, sallin itseni ostaa sen. Kohtalo puuttui siinä vaiheessa peliin. ;)


Olin katsellut tuota hattua jo sinisenä yksilönä, kun se oli jokin aika sitten tarjouksessa vitosella. Joku kerkesi kuitenkin jo napata sen ja harmitti kyllä jonkun verran. Tämä punainenkin oli pyörinyt mielessäni, mutta en ollut oikein varma raaskinko ostaa sitä ja tuleeko sitä käytettyä. Nyt en kuitenkaan voinut jättää sitä hyllyyn, koska se maksoi vain euron! Normihinta oli 14.95 joten ei ainakaan lompakkoa hirveästi hoikistanut. Normaalisti tätä ei ehkä tule käytettyä, mutta jameissa voisi olla aika hieno ja päähäni alkoi jo tulvia monia erilaisia asukokonaisuuksia mihin tuon yhdistäisin. 

Mitä mieltä? Hot or not?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti