keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lomaaaaa

Tylsä elämä, tylsä blogi. Niin se vaan menee. Jotenkin tuntuisi epäluontevalta tulla tänne höpöttämään joka ikinen päivä siitä, mitä söin aamupalaksi ja ketä näin tänään ja mitä laitoin päälleni. Ajattelin nyt kuitenkin tulla jakamaan pari juttua mitä olen tässä nyt parin viikon aikana tehnyt.

Viime viikolla vietettiin Lyseon olympialaisia. Toisinsanoen harrastettiin talviliikuntaa ja syötiin makkaraa ja juotiin mehua. Olympialaiset avasivat ja alkujumpan vetivät hämärästi Putous-hahmoja muistuttavat henkilöt. Myös perinteinen ykköset vastaan kakkoset köydenvetokisa käytiin ja ketkäs muutkaan kuin me ykköset sen voitimme. ;) Menin kavereideni kanssa kirkonmäelle laskemaan mäkeä ja oli kyllä liian monen talven tauon jälkeen tosi hauskaa päästä laskemaan! Eihän meillä tietenkään mitään kunnon laskuvälineitäkään ollut vaan kävimme keittiöstä hakemassa jätesäkkejä. :D



Kuvat Lyseon fb-sivulta

Sunnuntaina oli kummitätini tytön rippijuhlat Imatralla ja sinne sitten lähdettiin. Matka meinasi tyssätä jo siihen kun en löytänyt mitään päällepantavaa. :D Pahin vaatekriisi pitkään aikaan ja huoneeni oli jossain vaiheessa tämän näköinen:


Löysin sitten lopulta jotain ja oli kyllä aika kivat pippalot. Ruoka oli hyvää ja se on usein se syy, miksi haluan lähteä erilaisiin juhliin. Tapasin myös ehkä maailman suloisimman poikavauvan Taavin. :)


Nyt olen tässä pari päivää lomaillessani vain istunut koneella tekemättä mitään järkevää. Jotenkin toimeeton olo, joten voisitte keksiä jonkun kivan erikoispostauksen, jonka voisin tässä loman aikana toteuttaa. Ehdotuksia vaan kehiin!

1 kommentti:

  1. ihanaa, en oo ainoo jonka huone näyttää aina vaatekriisin jälkeen tolta! :D tosin saan huoneeni näyttään tolta ilman vaatekriisiäkin, heh 8)

    VastaaPoista