lauantai 29. lokakuuta 2011

Remember me

Jeejee! nyt on saatu blogi uuteen uskoon. Mitäs pidätte? Kyllä aiheutti paljon päänvaivaa ja hampaiden kiristelyä tuon bannerin tekeminen mutta siinä se nyt on. :)

Eilen oli tarkoitus tyttöjen kanssa tehdä ruokaa ja katsoa leffaa. Se menikin sitten niin että lämmitettiin mikrossa metripitsaa ja leffakin jäi katsomatta. Laulettiin Singstaria ja juteltiin kaikista maailman asioista, itkettiin ja naurettiin. Kun pääsin kotiin nii oli vielä pakko kattoo se leffa etten turhaan vuokrannu sitä. Vuokrattiin siis Remember me. Mielestäni se oli vähän hassu eikä siinä ollut mitään selvää juonta. Odotin parempaa mutta kyllä tuon nyt vielä just ja just jaksoi kattoa loppuun. Olihan Robert Pattinson siinä niin teki siitä katsottavan.


Ajattelin nyt juhlistaa Halloweenia yksinäni ja katsoa vaikka Saksikäsi Edwardin jos se löytyy Fin-tv:stä. Tai sitten jonkun ei-niin-pelottavan kauhuleffan. Ehdotuksia? :)

6 kommenttia:

  1. Toi banneri on kiva, mutta blogiarkistosta ei näy ensimmäiset kunnolla tumman taustan takia :D

    VastaaPoista
  2. Niin ei, huomasin sen itekkin eilen illalla mutta mikään tällanen koneella muokkaus ym. ei oo ihan niitä vahvimpia aloja. :D Koittakaa kestää kunnes keksin jotain. :)

    VastaaPoista
  3. Surullinen leffa :/ Aika ovelasti olivat saaneet WTC tornitkin tuohon elokuvaan :P

    VastaaPoista
  4. Niimpä:o ihmettelin aluks et miten se päivämäärä siinä taululla näytti niin tutulta ja sitten tuli sellanen kauhureaktio:D

    VastaaPoista
  5. Saksikäsi Edward on kyllä yksi ihanimmista leffoista ikinä :) Tim Burtonilta ihan lemppari!

    VastaaPoista
  6. Niimpä! siitä on vaa niin itkä aika ku oon ite nähny sen ja harmittaa ku sitä ei oo fin-tv:ssä. Toivottavasti se tulis telkkarista vaikka joulun tienoilla:)

    VastaaPoista