tiistai 4. lokakuuta 2011

Miau ja hau!

Tänään on kansainvälinen eläintenpäivä. Kävin pöytäkoneella etsimässä kuvia elämäni eläimistä ja tässä heitä nyt on:


Meidän oma kissa Maisa Kaarina.

Ukin ja mummin kissa Misse.

Maisan pentu joka annettiin pois loppukesästä. Nimi muuttui Vladimirista Rasmukseen.

Tuli myös muisteltua niitäkin lemmikkejä jotka ovat jo kissojen tai koirien taivaassa.

Maailman kultaisin poika Osku.<3 Serkkujen koira mutta asui ukin ja mummin luona. En ole mihinkään koiraan kiintynyt niin paljon ja Osku kuoli viime talvena 13 vuotiaana vanhuuteen.

Mandi (Madonna). Missen pentu kuoli reilu vuosi sitten todennäköisesti jonkun eläimen toimesta samana päivänä kun Maisa muutti meille. Muistaakseni oli 5-vuotias.

Tajusin juuri että unohdin täältä Vladin veljen Kirpun. Sillä oli kitalakihalkio ja se jouduttiin lopettamaan 2 päivän ikäisenä. Myös Amon olisin laittanut tänne mutta en löytänyt siitä yhtään kuvaa. Löydettiin myös eilen kaverini Emilian kanssa hauta kun oltiin suunnistamassa. Haudalla oli nättiin kiveen kaiverrettu Miisu ja vuosiluvut. 

Hyvää eläintenpäivää kaikenkarvaisille lemmikeille!

Veera, Walle, Roki, Bella, Eppu, Danny, Elmeri, Iines, Sähikäinen, Tauno, Diego, Pessi, Mörkö, Leksa ja kaikki Meerin kanat ja lampaat. Niin ja Missen ja Mandin pennut.

Ja jo kuolleita: Muru, Pyry, Valtteri, Kaino, Armi

Ja kaikille muillekkin joita en muistanut mainita, hyvää eläintenpäivää! :)

ps. Terveisiä vielä ilon (ilmaisutaidon) opettajalleni joka piti eilen maailman hellyyttävimmän aamunavauksen jossa näkyi mm. hänen "julkkis" koiransa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti