perjantai 7. lokakuuta 2011

Palautetta

Saatiin tänään showssa kirjallista palautetta. Alkusyksystä piti tehdä itsearviointi ja kertoa missä haluaisi kehittyä. Olin kyllä tyytyväinen palautteeseen.

"Sinulla on upea rintakehä- ja käsilinjaus. Se on yleensä se, mihin ekana tanssijassa kiinnittää huomiota. Selkäpuolelle täytyisi kuitenkin saada enemmän kannatusta, jotta saisit tukea myös sieltä ylösvetoon ja saataisiin siun hartiat rentoutumaan. Yritä ajatuksen tasolla miettiä lapoja ja selkää-yritetään myöhemmin tehdä lihaskunnossa selkää vahvistavia harjoituksia.
   Olet tosi nopea ja tarkka oppija. Plie on alkanut automatisoitua-hyvä!"

Omasta mielestäni on tosi tärkeetä saada palautetta tekemisestään. Silloin tietää mitä tekee oikein ja mitä pitää korjata. Itelläni toinen tämä kyseinen opettaja antaa joka vuosi palautteen ja muutenkin sanoo aina jos tekee jotain oikein ja tulee korjaamaan jos ei ole. Toinen opettajani ei ole ikinä antanut minkäänlaista palautetta ja huomauttaa asioista kaikille yhteisesti. Hänen tunneillaan tulee aina sellainen olo että tekeekö nyt oikein. Mitä mieltä ite ootte? Huomista hopin palautetta odotellessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti