lauantai 4. toukokuuta 2013

Sunshine

Kyllä se kesä tulee taas! Pari päivää on ainakin meillä jo paistanut aurinko ja ollut ihan semi lämmin (en ole laittanut hupparia nahkatakin alle). Perjantaina avasimme Isan, Nicon ja Lindan kanssa ulkotreenikauden joen rannassa. Huomasi kyllä ettei ollut treenannut moneen viikkoon, koska settiä ei oikein irronnut. Olisin kuitenkin voinut jäädä pidemmäksi aikaa, mutta Tanssiopistolla alkoi toiset treenit niin piti jättää aurinko ja freestylaus ja siirtyä hikiseen tanssisaliin viilaamaan koreografiaa. Snif.


Tänään oli Tanssiopiston kevätnäytösten ensimmäiset läpimenot. Näytökset ovat vasta loppukuusta, mutta silti tuli jo vähän omassa pienessä mielessäni panikoitua kun kaikki ei ollutkaan vielä ihan selvää. Onneksi muutkin näyttivät olevan yhtä kujalla kuin minäkin! 

Kuva: Joensuun Tanssiopiston fb

Loppuilta kuluikin sitten Street SM:ien ja Pakko Tanssia parissa. Pakko Tanssia herätti kyllä ainakin itessäni aika monenlaisia mielipiteitä, mutta siitä voisin kirjoittaa ihan oman postauksen. Nyt pitäisi vielä treenailla koreografiaa huomiseen ISKY Crew:n valintatilaisuuteen. Vähän jänskättää pääsenkö ryhmään vai en... Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti