maanantai 6. toukokuuta 2013

Aina ei mee nallekarkit tasan

Eilen olin siis ISKY Crew:n valintatilaisuudessa. Olin jännittänyt sitä etukäteen enemmän ja vähemmän, mutta tutussa pukuhuoneessa tuttujen ihmisten kanssa sekin jännitys väheni paljon. Aluksi teimme alkulämppää jossa jokainen meni vuorollaan tekemään jotain ja muuta seurasivat perässä. Lämpän jälkeen oli koreografia osuus. Ajatuksena varmaan katsoa, miten hyvin ja nopeasti nappaamme koreografian. Hakemuksessa olin vielä kehunut sitä, miten nopeasti opin uusia koreografioita ja muita juttuja. Vähän sitä tuli naurettua itselle kun koko ajan tuntui olevan pihalla kuin lumiukko. Loppua kohden alkoi jo sujumaan jotenkuten, mutta ne tietyt kohdat eivät vaan millään menneet kaaliin.

Tauon jälkeen oli aika esittää itse tekemämme koreografiat "raadille" ja muille hakijoille. Olin edellisen viikon tuskastellut sen kanssa, koska en ollut aikaisemmin tehnyt omia koreografioita. Jotain hassua sitten tapahtui kesken oman vuoroni ja sekosin jossain kohtaa, mutta sain sen seivattua jotenkin. Koreografioiden jälkeen oli oma lempparini eli freestyle-osuus joka käytiin vapaana ringittelyllä. Meille soitettiin kolme todella erilaista biisiä ja tuli mm. breikattua ja popattua hip hopin lisäksi. :D Lopuksi oli vielä ryhmätyö-osuus, jossa menimme kolmen hengen ryhmiin ja jokainen opetti omasta koreografiastaan yhden kasin muille ja lopuksi ne vielä yhdistettiin. Ryhmätyö meni mielestäni parhaiten ja saimme aikaan hienon koreon. :)

En ollut uskaltanut elätellä isoja toiveita ryhmään pääsemisestä (vaikka kyllähän siitä aina huomaamattaan haaveili) ja muiden vedot nähtyäni rupesin jo varautumaan siihen etten pääsisikään ryhmään. Neljä ihmistä ryhmään valittiin ja tiesin jo pari jotka ihan varmasti pääsisivät siihen. Niinhän siinä sitten kävikin, etten ryhmään päässyt, mutta kokemus oli hieno. Pääsykoetilaisuus ei ollut läheskään niin pelottava, kun suurin osa muista hakijoista ja ryhmään valitsijoista oli jo ennestään tuttuja ja meininki oli sen myötä rento ja kannustava.

Saimme myös sähköpostilla henkilökohtaista palautetta, josta itse olen todella iloinen. Minussa kuulemma näkyy se, että olen motivoitunut ja haluan kehittyä tanssijana ja nappaan koreografiat hienosti. (lue alku niin ymmärrät miksi hämmästyin) Kehitettävää olisi kuitenkin freesylessa ja jalkatekniikassa, sekä pitäisi saada katse pois lattiasta. Alan kyllä nyt oikeasti kiinnittämään huomiota noihin asioihin! Tämän päiväisen tanssitunnin jälkeen opettajani, joka oli myös valitsemassa tanssijoita ryhmään, tuli kyselemään miten menee ja kehui sitä, miten olen kuitenkin kehittynyt vuoden aikana ja kannusti vain jatkamaan treenausta.

En voi väittää, etteikö harmittaisi, mutta en kyllä huonoille jäänyt kakkoseksi. Olisihan tämä ollut mahtava tilaisuus päästä esiintymään ja kehittyä tanssijana, mutta onneksi voin tanssia ja kehittyä ihan itsekin. Enhän minä muiden takia tanssi, vaan itseni. Yksi asia, mikä myös harmittaa on se, kun nyt jää se muutama huntti saamatta, mutta jos sitä nyt kesän pärjäisi näillä muillakin kesätyöliksoilla. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, että hain ja yritin ja kyllä omasta mielestäni ylitin itseni. Tein parhaani, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Mutta mikä ei tapa, se vahvistaa. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

Tämän suklaalevyn myötä toivotan kaikille hyvää "älä laihduta" -päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti