keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Einkaufen

Tässä siis näitä Saksan ostoksia. Hintataso oli siellä ehkä vähän halvempi kuin suomessa. Siellä oli aika paljon sellaisia "halpis" -liikkeitä ja tarjouksia oli kans aika paljon. Mut esim. jossain H&M:ssä oli aika samat hinnat kuin täällä Suomessa. Syöminen ja juominen oli kans tosi halpaa (iso Milkan suklaalevy alle 2€!)

Tally Weijl - 35,95€

Tally Wejl - 12,95€

Ann Christine - 4,95€ 
tän ostin ihan vaan näytöksiä varten

H&M - 2,95€

Kiko - 2,50€

? - 19,99€

Style Mode - 9,99€ 
Ehdin jo itkeä verta kun ekana päivänä näin nämä hintaan 19,99€ ja jätin ne hyllyyn, mutta seuraavana päivänä ne olivat vielä puolet halvemmat, joten en yksinkertaisesti voinut jättää niitä enää sinne kauppaan. ;)

Pitkän matikan päässälaskuna (laskimella) laskettuna kaikki nämä tekivät alle 90€.Mielestäni ei todellakaan paha hinta, kun mukana on mekko ja kahdet kengät. Eli jos siis haluat shoppailla halvalla, suosittelen käymään Berliinissä. Ja tietenkin, jos haluat maksaa satasen t-paidasta, niin sekin onnistuu kyseisessä kaupungissa. :)

Oon tehny myös muutaman aika hyvän kirppislöydön, niin katsellaan, jos vaikka joku päivä postailisin niitä. Kokeet on miulta tältä keväältä ohi, joten olen käytännössä jo kesälomilla! Voisitte keksiä jotain kivaa postattavaa, niin toteuttelen niitä kun nyt on taas aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti