tiistai 19. maaliskuuta 2013

Mr.Wiggles workshopit + ISKY JAM

Huhheijjaa mikä viikonloppu! Tai pelkkä lauantai, mutta sunnuntai meni lähinä vain lauantaista palautumiseen joten sen voi laskea mukaan. :D Pikkuiseen Joensuuhumme oli siis saapunut ihan tuolta rapakon toiselta puolelta elävä hip hopin legenda Mr.Wiggles vetämään workshoppeja ja tuomaroimaan battleja. Ensimmäisenä oli toprock workshop. Alussa olin vähän pihalla kaikesta koska Wiggles ei sanonut sanaakaan enkä tajunnut mitä piti tehdä ja täyden salin takaa en edes nähnyt kunnolla. Alkulämmittelyjen jälkeen ruettiin kuitenkin kunnolla hommiin. Liikkeet käytiin (enemmän tai vähemmän) hitaasti läpi ja sitten vain jorailtiin. Sama meno jatkui partydance workshopilla. Sain kyllä todella paljon irti ja Wiggles kertoi myös ihan omakohtaisiakin juttuja hip hopista ja tanssimisesta ja niitä oli tosi mielenkiintoista kuunnella. Niin ja tosi hauska jätkä! :D Todellinen once in a lifetime -kokemus!




Workshoppien jälkeen oli sitten muutama tunti aikaa käydä suihkussa ja laittautua ennen illan jameja. Oli mahtavaa päästä taai ringittelemään ja vetämään pitkästä aikaa freestylea. Niin ja tietty battlaamaan! Tällä kertaa oli toprock 1vs1 sekä hip hop 2vs2. Osallistuin kaverini kanssa tuohon hoppiin. Emme päässeet edes showcase kierrosta läpi, mutta se nyt ei ollut edes olennaista, koska halusin vain mennä pitämään hauskaa ja tanssimaan!






Illan aikana nähtiin todella tiukkoja battleja mm. siskosten ja veljesten välillä. Sisarus duoja oli yhteensä kolme ja oli mielenkiintoista katsoa kun he ottivat mittaa toisistaan. Voiton vei lopulta oululainen toprockaaja ja helsinkiläiset hiphopparit. Joensuulta oli kyllä kova edustus, mutta aina ei voi voittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti