perjantai 15. maaliskuuta 2013

U can't run away from them

Hups, en oo taaskaan jaksanut postailla. :D Loppulomasta kävin Kuopiossa ja Tahkolla joten ajattelin jakaa teille nämä Kuopion Matkuksesta löytyneet jutut.

Kollarit -New Yorker

Leggingsit -H&M

Nämä on Joensuu Kappahlista, mutta laitoin nämä nyt tähän samaan. :D

Olen muuten keksinyt uuden, aivan mahtavan paikan löytää hienoja ja halpoja vaatteita. Nimittäin lastenosastot! Lapsille tehdään paljon värikkäämpiä vaatteita kuin aikuisille ja itse ainakin tykkään pukeutua värikkäästi. Lasten vaatteet ovat aika usein myös halvempia kuin aikuisten ja usein ne isoimmat koot (170) on ainakin miulle ihan sopivia. Myös poikien puolella kannattaa piipahtaa. Sanokaapa löytyykö tällaisia leggingsejä aikuisten osastolta hä?


Eivät nyt ehkä ihan jokaisen lempparit eikä ne nyt omaakaan silmää miellyttänyt niin paljoa, että olisin ne heti kassalle vienyt. Suosittelen kuitenkin tsekkaamaan kauppojen lastenosastot. Sieltä löysin nuo korviksetkin ja huomasin myös, että lähes samanlainen jenkkikuvioinen huivi, jota naistenosastolla myytiin 15 eurolla, oli lastenosastolla puolet halvempi!

Jos joku nyt kerkesi jo tuota otsikkoa ihmettelemään niin tarkoitan sillä nyt sellaista asiaa, kuin karkki. Olen koittanut jo kuukausia vähentää karkin syöntiä, mutta makeanhimo iskee aina jotenkin ja huomaat sitten ostaneesi jo suklaata tai jotain muuta ennen kuin edes muistat tuota "lakkoa". Asiaa ei myöskään paranna se, että äiti toi tässä joku päivä meille uusia karkkeja joita ei ole vielä edes kaupoissa, joten pitihän niitä maistaa. Eikä myöskään Cittarin mammuuttimarkkinat ja irtokarkkitarjoukset...




Kiltit, sanokaa etten ole yksin tämän asian kanssa!! :D

2 kommenttia:

  1. Paljonko noi Hm'än leggarit makso?:) Ja et todellakaan oo yksin ton asian kanssa. Mulla on ihan sama ongelma..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 19,90 maksoivat mut huomasin kassalla, että miulla on lukiokalenterin välissä tullut -20% alekuponki jonka sitten käytin. Oli tosi ilonen yllätys kun en edes muistanu koko kupongin olemassaoloa. :D

      Poista