lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tyttö se oot sä, mun meritähtenä

Käväisin tänään kaupungilla ennen tanssitunteja ja auta armias! Sokoksella oli 3+1 -päivät, Anttilassa keskusvaraston tyhjennys Isossa Myyssä Myyn järistys. Joensuu oli taas täyttynyt shoppailijoista (ja venäläisistä). Meinasi happi loppua jossain vaiheessa ja oli pakko mennä ulos siitä tungoksesta. En saanut ostettua mitään muuta kuin laittoman suuren karkkipussin.

Stressasin hirveästi siitä, kun en ole ollut tanssitunneilla pitkään aikaan. Osaanko enää? Muistanko sarjat? Osasin kuitenkin yllättävän hyvin. Päähän vain oli jotenkin jäänyt muistikuva siitä, mitä oltiin kauan sitten tehty. Hopissa esitysbiisimme oli vaihdettu Rihannan Talk That Talkista (paremmin teemaan sopivaan) tähän:




En ole vielä päättänyt vietänkö loppuillan Harry Potterin vai uskonnonkirjan seurassa... Tällä hetkellä kallistun kyllä ensimmäiseen!

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla kiva blogi :) Tykkään sun tyylistä kirjottaa, vaikka nyt varmaan mietit että eihän se kummonen oo, mutta hauska tuo "laittoman suuren karkkipussin"- lausahdus :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitti! Kiva kun joku tykkää ja sanoo ääneen. :) Ja tuon "laittoman suuren" lainasin kyllä täältä :D http://www.feissarimokat.com/2012/03/liikaa-vaatteita/

      Poista