maanantai 12. maaliskuuta 2012

From Tenerife

Tässä siis näitä Teneriffan ostoksia. Siellä oli niin halpaa että setelit vaan lenteli kun tämä tyttö shoppaili. Yleensä mun ostosmorkkis on sitä kun en ole raaskinut ostaa jotain mitä olen halunnut, mutta tällä kertaa tuli ihan "oikea" ostosmorkkis.

 Vasemman puoleiset housut Benettonilta 1,99 (!) oikeianpuoleiset markkinoilta 10 euroa. Vähän ovat ryppyisessä kunnossa. :D

 Benettonilta jälleen hupullinen neulebolero 2,99. Se näyttää tuossa kuvassa vähän muodottomalta. En millään meinannut saada sitä asettumaan tuohon henkariin, mutta näätte sen ehkä joskus päälläni...


 Kengät markkinoilta 10e.


 Hattu samaisilta markkinoilta 6e.


 En osannut päättää kumman laukun ostan, joten ostin molemmat! Seeprakuvioinen 15e ja musta 20e.


 Ostin katukauppiaalta Konadin m57 -laatan ja pienen mustan lakan. En muista hintoja, mutta vähän halvempaa kuin Suomessa.


 Kiinalaisesta krääsäkaupasta tähtikoristeita.


 Tämän ostin oikeastaan jo lentokoneesta menomatkalla ja sain sen tullessa. Maksoi reilu parikymppiä ja vaikuttaa ihan suht hyviltä.


 Siniset in-ear-kuulokkeet markkinoilta (ylläri) 3e ja Benettonin luurit 9,99.


Näitä voodoo-nukkeja ostin kavereillenikin tuliaisiksi. Yhdelle ostin Stichin, toiselle Jack Sparrow'n ja kolmannelle Troy Boltonin. Ostin itse veljeni Marion pariksi Luigin ja Mr. T:n. Näitä sai vitosella kaksi, joten olisi tehnyt mieli ostaa koko hylly tyhjäksi näistä söpiksistä!


Ostin vielä itselleni pilottimalliset peililasit ja simpukkakäsikorun, mutta ne unohtui kuvata. Kaverini toi Gran Canarialta tuliaisena hyrrällisen erilaisia strasseja. (taka-ajatuksena idea niistä hänen omissa kynsissään) Ei näköjään tämä shoppailu riittänyt, koska olen huomenna menossa kaverini kanssa kaupungille. Luulen kyllä etten tuhlaa rahojani mihinkään muuhun kuin kebabiin! :)

1 kommentti: