maanantai 26. maaliskuuta 2012

Taisto


"Taisto on uusi lihaskuntoa kehittävä kampanja yläkoululaisille. Luvassa on aktiivinen huhtikuu, jonka tavoitteena on innostaa jokainen oppilas hyvällä fiiliksellä liikkeelle. Taisto School Power -kisat huipentavat kampanjan toukokuussa. Mukana tsemppaamassa ovat Aku Hirviniemi, Krista Kosonen, Duudsonien Jarppi ja Eva Wahlström."

Meidän koulu on siis mukana tuossa Taisto -kampanjassa. Tänään liikkatunnilla sitten taistoiltiin. Saimme jokainen pienet vihkoset, jossa on treeniohjeita ja vinkkejä, sekä kalenteri, mihin merkata kehittymisensä. Kouluissa järjestetään karsinta josta muutama pääsee aluekisoihin ja sieltä parhaat sitten finaaliin. Lisäksi parhaat tsemppaajat voivat saada lahjekortti-palkintoja. 

Mun mielestä tää on tosi hyvä kampanja ainakin mun kaltaisille patalaiskoille ihmisille. Koitan itse panostaa tuohon leuanvetoon ja punnerrukseen. Tavoitteeksi pistän tuon tsempparipalkinnon, koska en usko että aluekisoihin pääsen enkä kyllä kehtaisi sinne mennä kekkaloimaan, kun aluekisat ja finaali nääs televisioidaan.

Your Movella on kyllä aina ollut tosi kivoja kampanjoita ja tapahtumia. Seiskaluokalla Joensuun areenallakin kävi se Your Move kiertue ja meidän koulu kävi sielläkin. Nyt eikun kaikki taistoilemaan!:)

Onko kenenkään muun koulussa tätä kampanjaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti