lauantai 11. helmikuuta 2012

Pierced +uusi ulkoasu

Kävin eilen ottamassa sen rustokorun. Jännitti ihan sikana. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa kun istuin siinä tuolissa ja sillä miehellä oli se neula kädessä. Teki mieli huutaa kun se neula tuli korvasta läpi, mutta sain pidäteltyä. Sitä jomotti vielä sen jälkeenkin. Kipu oli kuitenkin hintansa väärti ja olen nyt tosi ylpeä itsestäni. En halua pelotella ketään, mutta rusto on kuulemma yksi kivuliaimpia paikkoja. Kannattaakuitenkin ottaa jos tekee mieli lävityksiä. Kerran se vain kirpaisee!


Luulin sen olevan jälkeenpäin kipeämpi, mutta ei tämä edes ole. On se vähän arka enkä varmaan pysty pariin yöhön nukkumaan tuolla puolella enkä saa käydä saunassa. Tein myös tanssissa olanylikuperkeikkoja vain toiselle puolelle. Sormet syyhyää jo kun surffailen keikenmaailman nettikaupoissa, mitkä ovat pullollaan lävistyskoruja. Seuraavana haaveissa olisi napa tai kieli. :P

Juhlittiin eilen myös miun synttäreitä. Pienen pienessä hiprakassa ja hauskaa oli. Meitä oli yhteensä kuusi ihmistä, mutta en olisi oikeastaan enempää halunnutkaan. Pienessä porukassa oli hyvä. Parhaat synttärit pitkään aikaan. :) En odottanut keneltäkään enää lahjaa, mutta yksi kaveripoika oli käynyt ostamassa suklaalevyn. Juuri sitä mitä kaipasin!

Ostin myös itselleni reippauspalkinnoksi Kismetin ja tekokynnet. Kynnet ostin muutenkin kuin esteettisistä syistä; omat kynteni ovat niin huonossa kunnossa rakennekynsien jäljiltä. Ne ovat ohuet ja kipeät ja niitä on pitänyt leikata syvältä poikki, joten ne näyttävät ihan pureksituilta. Ajattelin että tekokynsien alla ne saisivat kasvaa "turvallisesti".


Mitä muuten pidätte blogin uudesta ulkoasusta? Yritin tehdä nyt mahdollisimman yksinkertaisen, jotta sitä olisi helppo lukea. Bannerin jos vielä saisin askarreltua...

2 kommenttia:

  1. Jos mietit vielä kielikorun tai napakorun ottoa. Niin kielikoru ei satu melkein yhtää (: hieman nippasee, jos sitäkään. Eniten tekovaiheessa sattuu kun lävistäjä kääntää hieman kieltä että saa alapallon laitettua kiinni. Kielikorun jälkee ite en pystyny syömää 4päivään kiinteää ruokaa mut sitte helpotti.(ohjeiden mukaan pitäis viikko syyä keittoi yms) Nyt on ollu kielikoru kohta kuukauden ajan ja en hetkeekään kadu että otin ! Napakorun oon tehny ite, joten en osaa sanoo kivuliaisuudesta. Itse tehnynä se sattu enemmän ku kielikoru mut vähemmän ku rusto. Tuli ehkä saman tyylinen kipu ku korviksia laittamassa. Hieman kirpas ja sit sillee kihelmöi mut sit alko helpottaa (: Napakorussa kestää aika kauan et se paranee ja ite en ainakaa pystyny n.kk nukkuu mahallani tai muutenkaa olee mahallani. Nyt on ollu napakoru noin vuoden ajan ja se on hyvässä kunnossa paitsi välillä koru jää tosi helposti paitoihin yms kiinni jos niitä ottaa pois. toivottavast oli apua sulle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä! On aina mahtavaa kuulla ihmisten omia kokemuksia lävistyksistä niin osaa itse varautua paremmin :)

      Poista