perjantai 3. helmikuuta 2012

Ale Alejandro Ale Alejandrooooo

Kävin tänään pyörimässä kaupungilla ja löysin pari tosi kivaa juttua. Ja tottakai heti kun olisi ollut inspistä ottaa ostoksista kuvia niin kamera on äidillä 200 kilometrin päässä. Ette siis saa kuvia, mutta jos nyt ne tuhat sanaa ajais saman asian. Jim&Jillistä ostin pitkään etsimäni mustan huppariliivin. Meinasi mennä hermot sen kassatädin kanssa kun ei edes aluksi älynnyt tulla siihen, sitten se räpläsi hirmu pitkään vaihtorahoja ja viikkasi sitä hupparia ja ehdin laittaa lompakon laukkuun, mitä en normaalisti kerkeä kassalla tehdä. Sitten se vielä tunki sen liian pieneen pussiin, jota oli inhottava kantaa.

H&M:stä löytyi kiva raitapaita jossa oli hihoissa ja olkapäässä napit. Meikkiosastolla arvoin pitkään ostanko huulikiillon vai kulmakarvageelin. Päädyin huulikiiltoon, mutta kuitenkin kuin refleksinä käteni ojentui kulmakarvageeliä kohti ja vein molemmat ihanukset mukaani kassalle. :) Anttilasta ostin vielä Rimmelin mustan kynsilakan, jolla olisi tarkoitus lakata kynnet huomiseksi.

Tanssinopettajamme oli tänään poissa, joten hänellä oli tuuraaja. Pelästyin alukse että se olisi eräs Anni. Inhoan hänen koreografioitaan, vaikka muuten hän on tosi kiva tyyppi. Onneksi kuitenkin tuuraajana oli Riitu. Hänellä oli kivoja koreografioita ja hän opetti meille Lady Gagan Alejandron jota oli tosi kiva tanssia. Kieltämättä aika haastava, mutta rakastan Gagan koreoita!


1 kommentti: