lauantai 18. helmikuuta 2012

Hirrveen, hirrveen nättejä mekkoja!

On ollut taas parin päivän postaustauko. Ei ole pahemmin ollut asiaa, enkä ole edes jaksanut kirjoitella mitään. Poikien ystävänpäiväkeikka meni hienosti. Lauloivat kaksi omaa biisiään ja ne olivat oikeasti hyviä! Uskomatonta miten sitä noin vain syntyy päähän biisi, sävelet ja lyriikat. Ei vaan meikäläiseltä onnistuis... Samaan aikaan oli Kerubin kellarissa Timanttiklubi; ikärajattomat nuorisovaltuuston järjestämät bileet. Siellä sitten vietettiin loppuilta ja otettiin kuvat valokuvausseinällä. En kehtaa niitä täällä julkaista, ei nimittäin ollut siitä parhaasta päästä. :D

Eilen olin sitten katsomassa wanhojen tansseja Joensuun areenalla. Jumankeuta miten oli hienoja pukuja! Meidän Pyhäselän lukion viisi (5) paria olivat jo käyneet meidän liikkasalissa tanssimassa. Noista viidestä parista yksi osasi tanssia kunnolla. Muut eivät edes osanneet hymyillä! Areenalla olin Lyseon lukion kohdalla katsomassa. Yritin kyllä kovasti ottaa kuvia mekoista mutta niin... Tuli pienoinen alemmuuskompleksi kun kavereillani vieressä oli kunnon järkkärit ja minulla säälittävä pokkari. Sitten kun niitä kuvia ruettiin vertailemaan niin omat kuvani olivat epämääräistä puuroa, kun kaverini oli saanut täydellisen terävän kuvan hulmuavasta helmasta. Mutta tässä jotain mitä sain otettua:

 

Voisihan tota itsellekkin jo rueta mekkoa kattelemaan... onhan nuo kahden vuoden päästä. :)

Loppuun vielä haluan paljastaa, että olen ihan koukussa YouTubessa oleviin Sims "sarjoihin". Tällä hetkellä katselussa on High. Suosittelen. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti