torstai 5. tammikuuta 2012

Lomaväsymystä(kö)

Buenos tardesta vaan! en oo pitkään pitkään aikaan postaillut. Koulu on alkanu ja oon ollu ihan törkeen väsynyt koko viikon. Voiko olla ees mahdollista että loman jälkeen oot väsyneempi kuin ennen lomaa? Näin kuiten on.

Uv sujui tosi kivasti. Eka uv jota en viettänyt kotona porukoiden kanssa. Värjöteltiin pari tuntia ulkona kirjaston takana ja sitten meidät päästettiin yhden kaverini bileisiin lämmittelemään ja jäätiin sitten sinne. Ärsytti kyllä kun ei ollut mitään omia juomisia, mutta kyllähän tuota pärjäsi ilmankin.

Olin katsonut jo ennen joulua yksiä Foxin vaaleita farkkuja ja ajattelin ostaa kunhan saan jouluna rahaa. Kiitos ihanien tanssijan reisieni 38 ei mahtunut jalkaan ja 42 oli liian iso eikä 40 tietenkään ollut eikä ole maahantuojallakaan. Ihanaa! Ajattelin lähteä lauantaina kiertämään kaupat vielä kerran jos vaikka saisin uudet farkut itselleni.

Luojan kiitos huomenna on loppiainen joka tarkoittaa pitkää viikonloppua. Saapahan levätä edes yhden päivän enemmän! Lauantaina alkaa myös tanssiopiston lukukausi ja tuntimuutoksia on tullut sen verran ettei tarvitse koko päivää luuhata kaupungilla. Ihanaa!! Hopista meitä käskettiin siirtymään perus-ryhmään, koska alkeisjatko2 ei enää tule. Aikataulut olisivat menneet hassusti joten sain luvan vaihtaa reggaenkin perukseen. Tarkoittaa siis kahta 75min. tuntia.

Huomenna jos inspis iskee voisin vaikka innostua maalaamaan sen lumilaudan, jonka äiti sai pari kuukautta sitten. Loppukuusta kasiluokkalaisten valinnaisryhmällä olisi retki Vuokattiin, jonne olisi ylimääräisiä paikkoja joten olen nyt alustavasti ilmoittautunut mutuaman kaverini kanssa. Pitäisi siis saada lauta maalattua ja koottua sekä kengät ostettua ennen sitä. Minulla ei kuitenkaan ole harmainta aavistusta millaiseksi laudan maalaan. Pohjaväri on jokatapauksessa musta, mutta mitä muuta? Ajattelin aluksi graffiteja, mutta en osaa maalata niitä. Iskä lupasi tehdä siihen pinstripeja (kvg) mutta en ole varma käykö se tyyliin. Saa nyt nähdä. Kellään ideoita?

Ainiin hihii! tasan kuukausi my super sweet 16:iin!! Silloin alan nimittäin rei'ittää kroppaani ihan urakalla, kun porukoilta ei tarvitse enää lupaa. Varo vaan äiti!;D

Tulipas taas pitkä postaus pitkän ajan jälkeen. Heitelkääs jotain postausideoita ja pitäkää mut kiireellisenä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti