sunnuntai 22. tammikuuta 2012

If u see a crocodile, don't forget to scream

Nyt on laskukausi virallisesti avattu. Eilen oli herätys klo 6 ja bussi lähti St1:n pihasta 7.15. Matkalla oli tosi hauskaa ja Frontside ollieta soitettiin ja laulettiin. :D Myös sitä Aamupoikien versiota.


Lauta luisti tosi hyvin ja nyt voin todella (melkein) sanoa että osaan laskea lumilaudalla. Jyrkimmät kohdat menen kyllä vieläkin kantti edellä, mutta jos se asia korjattaisi ensi kerralla. Kaaduin aika pirun monta kertaa, mutta pahemmin ei sattunut kun oli oppinut kaatumaan silleen "oikein". Sitä osasi jo sekunnissa nousta ylös ja jatkaa matkaa. Illalla maisemat muuttuivat tosi kauniiksi. Suosittelen jossain vaiheessa pysähtymään katsomaan. Kameran laatu ei ole paras mahdollinen ja kättä rupesi paleltamaan joten en ruennut säätelemään asetuksia.


Jalkoja rupesi yhdessä vaiheessa kramppaamaan niin paljon että piti lopettaa tuntia aikaisemmin. Menin sitten ala-aseman viereiseen kahvilaan/baariin katsomaan mäkihyppyä.

Tullessa telkkarista pyöri ehkä maailman huonoin leffa: Mr. Bean- Äärimmäinen katastrofielokuva. En voi sanoin kuvailla poikien räkänaurua siinä käytävän toisella puolella kun itse koitat rättipoikkiväsyneenä saada unta.


Niin no eipä sitä hirveesti nukuttu. Aamulla 12 tunnin yöunienkin jälkeen oli vähän tööt olo, mutte ajattelin että on pakko herätä. Joka paikka on nyt niin jumissa ja hartioiden tilalla on kaksi suurta kiveä! Saa nähdä mitä huomisen liikkatunnista ja treeneistä tulee. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti