perjantai 9. joulukuuta 2011

Long time no see, long time no BBC!

Mulla taitaa olla harvinaisen tylsä elämä kun ei postausaiheitakaan ole. Päivät toistaa samaa kaavaa: herätys-kouluun-kotiin/tanssiin-koneelle-läksyt-nukkumaan. En ole keksinyt mitään järkevää asiaa, eikä ole tullut oikein osteltua mitään. Paitsi yhtenä päivänä tuli ylitsepääseemätön shoppailuhimo joten pa:na turvauduin H&M:n lahjakorttiin missä oli vielä jokunen kympi jäljellä. Löysin harmaan perustrikoopaidan ja täydelliset reisitaskuhousut mutta eihän niitä housuja tietenkää ollu mun kokosia...

Niin ja kävin viime viikonloppuna vihdoin katsomassa Aamunkoin. Oli kyllä taas se kuuluisa paskahalvaus lähellä moneen kertaan, vaikka tiesi tasan tarkkaan mitä tulee tapahtumaan. Ehkä tähänastisista Twilighteista paras. Naratti vain kun leffateatterin seinällä olevassa julisteessa oli epilepsiavaroitus. Tuli kyllä selväksi miksi!

Teidän iloksenne vielä pätkä The joulukalenterin eilisestä jaksosta jolle on naurettu monet kerrat:

Kamala miten se Näsä voi vieläkin olla niin pelottavan näköinen! Hyi kun kulkee aina kylmät väreet kun se vilahtaa ruudussa. Tuntuu muuten että ole ainoa joka edes katsoo koko The joulukalenteria. Olenko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti