tiistai 13. joulukuuta 2011

Disaster week

Jaa ei yläasteella muka ole koeviikkoja? Siltä tuntuu ainakin kun joka päivä kokeita. Eilinen ilta meni kaiken lisäksi tanssiopistolla joten tämänpäiväiseen terveystiedon kokeeseen jäi lukeminen vähän vähemmälle. Huomenna olisi sitten vuorossa matikka enkä tajua hölkäsen pöläystäkään parabeleista ja verrannollisuuksusta sun muustakaan... Koeonnea siis!

Ei ole kynsienkään kannalta ollut ihanteellinen viikko. Tein sunnuntaina kaverilleni joululahjakynnet joista tuli tällaiset:


Olen aika ylpeä itsestäni. Näistä tuli aika hienot ja kestävän oloiset vaikkakin tehtiin näitä kolme tuntia. Kaiken muutti maanantai ja kaupunkisota. Kaverini peukalonkynsi repesi aikas kivuliaasti kun siinä repeytyi geelin mukana oma kynsi. Se on tällä hetkellä laastarin sisässä parantumassa ja katsotaan joku päivä mitä sille voisi tehdä. Ei omatkaan kynteni säilyneet vaurioitta.



Huollon paikka olisi pikkuhiljaa mutta aikaa ei ole kuin ehkä hyvässä lykyssä viikonloppuna. (jolloin on muuten tanssinäytökset mutta niistä lisää myöhemmin)

Laitoin muuten eilen tilauksen MiMaxiin niin esittelen sen sitten kun se on tullut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti