keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Vaatekriisin uhka

Joo meikäläinen on jo hyvissä ajoin ruennu miettimään mitä pistää päälle itsenäisyyspäivätanssiaisiin. Se on siis oppilaskunnan järjestämä "teemapäivä" joka ei sinänsä ole kovin juhlallinen mutta silti toivotaan että sinne pukeudutaan. (sekavasti selitetty) Kuitenkin. Minulla on toissakessänä Ruotsista ostetut kengät joita en sen laivareissun jälkeen ole pitänyt. Tykkään niistä kengistä ja haluaisin löytää niihn sopivan asun.


Eli noihin sopiva mekko, hame tai pitkä juhlatoppi. Mekkoja minulla on muutama mutta rippimekkoni on vähän liian juhlava ja muita olen käyttänyt vähän liikaakin. Haluaisin kuitenkin mekon tai hameen. 

Miten jo tässä vaiheessa voi olla vaatekriisi? No pitää käydä katselemassa kaupungilla ja ensi viikolla pääsee vielä Hälsinkiin shoppailemaan. Mutta onko kellään ehdotuksia millaista asua noiden kenkien kanssa? :)

2 kommenttia:

  1. ehdotan laittamaan mustat legginssit ja tämän tyyppinen paita: http://img69.imageshack.us/img69/1429/hop073.jpg < tietenkin ilman niitä helmiä ellet halua laittaa :) Toivottavasti en ole myöhässä :/ :)

    VastaaPoista
  2. hei kiitti en ollu ees huomannu tätä kommenttia:D pitänee laittaa harkintaan ei nimittäin yhtään hullumpi vaihtoehto:)

    VastaaPoista