sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Minusta tulee isona...

Huomenna alkaa tet-viikko ja ajattelin nyt kertoo vähän (sekavista) tulevaisuuden haaveista. Pienenä kun multa kysyttiin mikä musta tulee isona niin vastaus oli jääprinsessa. (niin mikähän jääprinsessa?:D) Liitty varmaan jotenki luisteluun... Jos totta puhutaan en oo ikinä viihtyny luistimilla jos ees pysyn niillä pystyssä. Muutama vuosi sitten kun kysyi samaa asiaa sanoin että "en tiiä". Halusin silloin kyllä malliksi mutta en pitänyt sitä kovin todelliselta. Nykyään niitä toiveammatteja on 3.

KOSMETOLOGI
Näistä kolmesta ehkä varmin. Rakastan kynsien laittoa, meikkaamista ja itsensä kaunistamista. Tet-paikkanikin on parturi-kampaamo Festino jossa tehdään myös rakennekynsiä ja ripsipidennyksiä. Todennäköisesti tämä tulee olemaan se mun tulevaisuuden ammatti.






MALLI
En oo tainnu kertaakaan mainita että oon käyny Fashion model agencyn mallikoulutuksen. Niillä ei vaan ollut hirveesti keikkoja täällä itäsuomessa joten se vähän jäi. Viime vuonna kävin näyttäytymässä paikalliselle Crazelle. Pääsin jo "sisälle" mutta minulle sanottiin että kävely ei ole kovin hyvää ja sitä pitäisi treenata samoin kuin ryhtiä parantaa. Pyysivät ottamaan uudelleen yhteyttä. Haluan kuitenkin tehdä mallin hommia mutta sitä pitää haluta tosi kovasti. Katsoin juuri Suomen huippumallia jossa joku tyttö halusi joko malliksi tai muotisuunnittelijaksi (?) ja tuomarit rupesivat tietenkin heti hiillostamaan häntä että "kumpaa enemmän". Ja kaikki sanovat ohjelmassa aina että "minun kuuluisi voittaa, koska haluan tätä enemmän kuin muut". Jos joku jolle malleus ei ole kaikki kaikessa voittaa jotain ruetaan heti valittamaan että "ei sen ois pitäny voittaa ku ei se ees halunnu sitä". Katsotaan nyt jos tämä mallin ura vaikka lähtisi nousuun niin sitten ehkä voisin antaa 100% panostuksen mutta nyt tämä on vain yksi kolmesta.

TANSSIJA
Olin pitkään sitä mieltä että pidän tanssin vain harrastuksena mutta nyt on alkanut tuntua siltä että se voisi olla vähän enemmänkin. Tanssinopettajaksi en välttämättä tähtää mutta haaveena olisi parin vuoden sisään rueta opettamaan esim. lapsia. Eniten haluaisin sellaiseksi joka tanssii musiikkivideoilla ja artistien kanssa lavalla. Tämäkin on vähän niin ja näin mutta tosi hauskaa se olisi ja jotain mitä rakastan.





Sitten herää kysymys: Mihin peruskoulun jälkeen? Haluaisin kovasti lukioon ja arvosananikin riittäisivät mihin lukioon vain. Toisaalta kaiken järjen mukaan minun kannattaisi mennä amiksen kauneusalalle. Sitten olisi vielä kaksoistutkinto mutta siihen en lähde. Pitää nyt jutella vielä opon kanssa ja katsotaan sitten mihin päädyn. :)

2 kommenttia:

  1. Aww, haluaisin itse kosmetologiksi, kampaajaksi tai tanssinopettajaksi :3 Viimeisin olisi ensimmäinen vaihtoehtoni :)

    VastaaPoista
  2. miulla nää ei oo oikein missään järjestyksessä kun aina välillä haluu eniten tanssijaks ja välillä taas joksku muuks:D

    VastaaPoista