lauantai 17. syyskuuta 2011

Sick day

Jäin tänään ekaa kertaa ratsiaan kaupungista tullessa. Pelkäsin jo että ne vie kilvet tai kortin mutta ne sano vaan että mulla ei pala mopossa valot. Kysy ne paljon se kulkee mut valehtelin vähän nii eivät ees testannu. Ja rekisteriotekki oli kotona eikä ne sanonu mitään. Lepposia poliiseja.


Kävin tanssien välissä tsekkaamassa cittarin mammuttimarkkinat. Tarkoitus oli ostaa tuo perus colossal ripsari mutta tarjouksessa ollut Lorealin Extra-volume collagene tarttuikin mukaan. Sen lisäksi vielä kolmen euron Lumenen vihreä kynsilakka ja Pirkan sheivausgeeli. Kävin vielä Kicksistä ostamassa kynsitimantteja. Ajattelin tässä joku päivä tehdä uudet kynnet kun sain lisää aineitakin. En nyt jaksa laittaa kuvia ostoksista mutta toivottavasti tajuatte ilman. :)

Huomasin että alkaa olla jo vähän liian kylmä mopoilusää. Oli mulla sentään farkut, huppari ja nahkatakki mutta silti jalkoja ainakin palelsi. En ollut älynnyt laittaa hanskoja käteen ja ne olivat ihan jäässä varsinkin kun tulomatkalla satoi. Buffin älysin sentään laittaa kaulan suojaksi. Kotiin päästyä rupesi sitten särkemään päätä ja korvia. Lihakset on kanssa ihan vetelät ja kurkkuki on kipeytyny. Tässä nyt hörpin teetä peiton alla ja voisin kohta käydä nukkumaan. Taisi nyt iskeä tämä tauti niin kuin kaikille muillekkin. Kuten tanssiopettejani Anna sanoi: "Te jotka ette vielä oo taudissa, älkää huoliko kyllä se vielä tulee!". Mutta viina, sauna ja villasukat niin kuin mummini sanoo. Ne jos ei auta niin sitten tauti on kuolemaksi. Viina taitaa jäädä nyt väliin mutta muut olen jo kokeillut. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti