maanantai 22. elokuuta 2011

You are music in me

Huomasin tässä että tämä päivä ja ilta on ollu aika täynnä musiikkia. Aamulla heti bussiin noustessa radiosta pamahti tämä biisi joka sitten soi koko loppupäivän päässä:

Iltapäivällä ennen tanssiin menoa päädyin kuuntelemaan Christina Grimmien cover-biisejä. Olen aika pirun kateellinen hänen äänestään kun oma lauluni on lähinnä korvia särkevää. Tässä parhaista biiseistä minkä kuuntelin:

Tällä hetkellä katson yhtä lempisarjoistani eli Gleetä. Rakastan biisejä joita he esittävät ja niidenkin aikana miettii miksei minulle ole suotu samanlaista lauluääntä. Elämä on epäreilua... Ensi viikolla alkaa Gleen toinen tuotantokausi ja olen ihan täpinöissäni.

Ei tämä nyt ehkä mitään ihmeellistä ollut mutta yleensä päiväni musiikkitarjonta painottuu siihen että kuuntelen aamulla radiota ja bussissa iPodilta samoja biisejä päivästä toiseen. Silti rakastan musiikkia mutta en ole itse oikein panostanut siihen. Soitin joskus pianoa joskus monta vuotta sitten mutta tanssi ja muu tekeminen vei voiton. Välillä se harmittaa mutta ei yksi ihminen kyllä kaikkea voi tehdä. Välillä menen pianon eteen istumaan ja soitan jotain mutta kynnet ovat tiellä joten siihen se sitten jääkin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti