lauantai 27. elokuuta 2011

Supasoul

Voi että miten mukava ilta oli eilen! Supasoul, Joen yö ja hyvä seura. Nähtiin Jujun, Jare & VilleGallen ja Mikael Gabrielin ja Uniikin yhteiskeikka. Ruudolf jäi näkemättä ja harmittaa koska kaikki sanoi että se veti parhaiten. Mutta muutkin vetivät hyvin ja tunnelma oli korkealla. MG ja Uniikki esiintyivät viimeisenä 21:stä eteenpäin ja tuli huudettua niin että ääni lähti ja vieläkin on kurkku kipeä.

Kosola ja Solonen juonsivat

Juju

Jare & VilleGalle

Uniikki ja Mikael Gabriel

Ostin alueelta Rähinä-paidan 20 eurolla. Olisin halunnut sellaisen missä on se Rähinän logo mutta niitä oli vain valkoisena ja halusin mustan. Tuossa siis vaan lukee "Rähinä". Päätin että alan joka keikalta ostamaan paidan koska jälkeenpäin on ruennut harmittamaan kun en esim. Lady Gagassa tai Bon Jovissa älynnyt ostaa paitaa. Sitäpaitsi olen jonkin aikaajo halunnut Rähinä-paitaa. Itse paidasta minulla ei ole kuvaa mutta ehkä tämä on vähän suuntaa-antava. Ostin myös tuon kukkahärpäkkeen eilen torilta. Minun piti ostaa sellainen jo Ilosaarirokin aikoihin mutta se unohtui.


Seuraava kiinnostava tapahtuma olisi Joensuu Get Down breakdance tapahtuma 23.-24.9. Haluaisin sinne kovasti ainakin katsomaan mutta uskon että siellä pääse itsekkin tanssimaan.
Niin ja tietenkin Renegade syyskuun lopussa missä esiintyy Pendulum! Ihmettelen vain miten he voivat eksyä tuppukylään nimeltä Joensuu. Mutta mahtavaa olisi päästä mutta rahatilanne vähän arveluttaa. Hienoa olis kyllä päästä.

1 kommentti:

  1. äläs nyt, ei joensuu oo tuppukylä ku vertaa sotkamoon :D me maalaisjuntit ollaan aina ihmeissään ku tullaan isoon joensuuhun aiheuttamaan häiriötä :D

    VastaaPoista