maanantai 29. elokuuta 2011

Not so good day...

Ei tosiaan oo ollu miun päivä tänään. Heräin iha sairaan tukkosena mutta ei ollu kuumetta joten piti lähteä kouluun. Heti aamusta liikkatunti ja 1500m juoksu. En varmaan inhoo mitään muuta liikuntaa niin paljon kuin sitä. Tai ehkä hiihto mut silti. No päätettiin tehdä siitä vähän hauskempaa viimeisen kerran kunniaks ja juostiin tyttöjen kanssa pitkät kalsarit jalassa. Eipä tuo ainakaan helpommaksi sitä juoksua tehny. Johtuneeko tästä taudista vai huonontuneesta kunnosta mutta ekan kierroksen jälkeen tuli helkkarin paha olo ja tuntui että oksennan. Kävelin siis suurimman osan ja mutta pääsin sentään maaliin. Aika oli 9.59 eli kuitenkin alle 10. Jee!

Sovittiin kaverin kanssa että vie miut skootterilla tanssiin samalla kun itse menee kaupunkiin. Bussilla oli ollu jotai säätöä eikä hän kerinnyt ajoissa hakemaan. Lähdin siis omalla mopolla. En ollu päässyt edes kaupunkiin asti ku bensa loppui. Ne bensavalot kun ei nääs toimi enkä ollu älynny tarkistaa ku just vähän aika sitten kävin tankkaamassa. En siis kerinny sinne tanssitunnille. Äiti toi kanisterilla bensaa ja rupes samalla jurputtaa siitä että mulla on liikaa tnteja viikossa ja että keväällä pitäisi vähentää. Joo. Piti sitte ajaa vielä St1:selle hakemaan bensaa ja se automaatti ei meinannu hyväksyy miun seteliä. Tottakai sillon rupes satamaan ja piti sateessa ajaa kotii. Ja heti ku sain mopon talliin nii PIM! Aurinko! Tää on jotenki miun tuuria taas... 

Iskä onnistu vielä kaataa maidot iPodin päälle mikä oli unohtunu keittiön pöydälle. Toivottavasti toimii vielä. Ja nettiki takkuaa koko ajan ku wlani on varmaamenny sököks viime yön ukkosen takia. No mut onnkes tänään alkaa Salkkarit ja Glee nii jotain positiivista tähänki päivään.

2 kommenttia:

  1. Haha et oo ainut jol on tollanen tuuri, kuulostaa meinaan tosi tutulta. xD Glee pelasti tän maanantain :P

    VastaaPoista
  2. hyvä et maailmassa on muitaki räveltäjiä ku mie;D

    VastaaPoista