torstai 25. elokuuta 2011

Liukuvärjäystä ja seepraraitaa

Täytin eilen nuo rakennekynnet ja tein parin irronneen tilalle uudet. (sählypallot tekee karmeaa jälkeä!) Tein myös liukuvärjäyksen luumunvärisellä lakalla, mutta se vähän feilasi koska väsymys alkoi jo painaa silmiä. Pakko oli siis mennä niissä kouluun koska paljaana nää kynnet on niin rumat ettei mitään rajaa. Mutta eilisistä kynsistä ei siis ole kuvaa mutta tein tänään uudet.
Alla Revlonin Plum Seducation 097 ja päällä jotain lasten lehden mukana tullutta violettia missä on glitteriä. Saman väristä saa Goshilta ja se on luultavasti parempilaatuista kuin omani. 

Noihin oli tarkoitus laittaa joko leopardi- tai seeprakuviota mutta en uskaltanut rueta tekemään niitä koska olisin pilannut kuitenkin nuo kynnet ja tykästyin niihin tuollaisina. Mutta ehkä joku päivä teen ne.

Tein toissapäivänä kaverini kynsiin elämäni ensimmäiset seepraraidat. Hänellä oli lyhyet kynnet ja mielestäni raidat sopivat niihin tosi hyvin.
Mavala 2 Madrid ja Kiss Nail art Paint SPA12 black

Huomenna luvassa siis Supasoul joten postausta tuskin tulee mutta ehkä sitten lauantaina. :) Mä oon öissä töissä en missään myymälöissä...


3 kommenttia:

  1. hyvinhän tuo liukuvärjäys on onnistunut! tosi kivan näköiset kynnet :) itelläki tekis mieli ottaa rakennekynnet, mut ei taida kannattaa ku töissä menis koko ajan pilalle..mut ehkä joku kaunis päivä! :)

    VastaaPoista
  2. kiitos:) nyt on kyllä vähän vähemmän nätit ku 3 kynttä napsahtanu poikki mut räpätessä roiskuu;)

    VastaaPoista