sunnuntai 15. syyskuuta 2013

#postaus

Miun piti jo alkuviikosta kirjoittaa viime viikon jameista, mutta ei vain taaskaan ollut aikaa ja energiaa tehdä taas sellaista oli-taas-aivan-mahtavaa-ja-tanssittiin-ja-saunottiin-ja-blaa-blaa-postausta. Muutenkaan nyt ei oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista ole tapahtunut, joten ajattelin nyt tulla ja lätkästä tänne muutamat instagramista ja puhelimen kätköistä napattua kuvaa. Instagramissahan minnuu voi seurata nimellä annamonkeyy.

1. Tämän päivän home-alone-chillailua. 2. Sain viime viikon jameista tollaiset varvassukat, jollaiset oon omistanu viimeks lapsena. Oli kyllä tosi hassut jalassa! 3. Mistä tietää, että treenikausi on alkanut? 4. Jennan kanssa matikan tunnilla.

1. Lappeenrannassa jamien jälkeen oli saunaa ja uimista. 2. Lempparijäätelöä ja salkkareita. 3. ...ja sitä on koko pakastin täynnä! 4. Yolo swag lähössä Lappeenrantaan

Katsotaan jos saisin joku päivä vaikka jonkun tuolla luonnoksissa lojuvista postauksista tehtyä, niin saisi eloa tämänkin blogin puolelle. Tai sitten voitte työllistää minuu heittämällä kommentilla jotain postausideoita tai muuten vaan piristää miun päivää. :)

2 kommenttia:

  1. miten oot saanu ton tähen tonne ylös tohon missä lukee siun blogin nimi tuolla ylhäällä? xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meet ulkoasun muokkaukseen ja sieltä vasemmasta yläkulmasta "favicon". Sit vaan painat sitä "muokkaa" ja lataat siihen (tosi pienen) kuvan. :)

      Poista