sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Best days of my life


En tiedä teistä muista, mutta miulla kesä ainakin loppuu vasta Joen Yöhön, joka on aina elokuun lopussa. Kesä ei miun mielestä oo sidonnainen koulujen alkamiseen, vaan mielentilaan ja osittain myös säähän. Vielä on ollut tosi lämpimiä päiviä jolloin elohopea on ollut jo melkein kahdessakympissä, niin silloin on vielä ihan kesäfiilis, vaikka koulunpenkillä joutuukin istumaan.

Rupesin kelailemaan taaksepäin mennyttä kesää. Tuli nähtyä ja koettua kaikenlaista. Koko Suomi tuli reissattua läpi; ensin Oulun katutanssit, sitten Payback Jamit Jyväskylässä, Helsinki ja lopuksi vielä Tuuri. Kotipuolessa tietenkin mieleen on jäänyt ainakin Ilosaarirock, Hietsun leiri ja päättäri-ilta. Kesän aikana tutustuin aivan mahtaviin ihmisiin ja näin pitkästä aikaa myös lapsuuden kavereitakin. Tuli naurettua, itkettyä, valvottua, tanssittua, tehtyö töitä, reissattua ja paljon paljon muuta. Kaiken kaikkiaan siis täydellinen kesä!

Koneelta kuvia selaillessani huomasin harmikseni miten vähän kuvia tuli kesältä otettua. :( Sen takia en viitsinyt rueta niistä kollaaseja tekemään, joten tässä vielä hetkiä viime kesältä:



























Perjantaina kesä siis loppui Joen Yöhön. Sieltä en ottanut yhtään kuvia (damn..) mutta ne nyt eivät varmaan kovin julkaisukelpoisia olisi olleetkaan. Hieno ilta, uusia kavereita, chillailua ja hyvä elämä. Ei olisi varmaan ollut parempaa tapaa päättää tämä kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti