perjantai 6. syyskuuta 2013

Eeeeey macarena!

Keskiviikkona tuli vietettyä koululla koko päivä ja ilta. Aamulla ensin kouluun ja normaali koulupäivä. Koulusta suoraan jäimme tutoreiden kanssa valmistelemaan ykkösten iltaa. Teemana oli hawaji ja kaikki olimme pukeutuneet teeman mukaan. Olimme myls kuvanneet tutoreiden esittelyvideon Salatut elämät -teemalla ja se nauratti kyllä enemmän meitä tutoreita itse kuin ykkösiä. Muutenkin tuntui, että meillä tutoreilla oli paljon kivempaa kuin. Mutta ehkä se johtuu vaan siitä, että oli itse järjestämässä, eikä vaan tavallisena osallistujana, joten se, että onnistuu edes jossain on jo juhlimisen asia. Meillä on tänä vuonna tosi hyvä tutor-porukka. Nauroimme, hengailimme ja tanssimme ainakin macarenaa ja the ketchup songia kaikki yhdessä ykkösten katsellessa vähän oudosti.




Vaikka tutorina oleminen on välillä vähä perseestä, niin nämä tällaiset yhdessä olemiset ja suunnittelut kuitenkin tekee tästä aika kivaa puuhaa. En tuntenut kovinkaan montaa muista tutoreista ennestään, mutta tällaisessa toiminnassa tutustuu tosi hyvin ja olen saanut uusia kavereita. Suunnittelemme jo yhteistä mökkireissua. ;)

Huomenna olisi sitten lähtö Lappeenrantaan Back To Practise -jameihin. Jamittelua, battleja, afterpartyt, sauna, kivoja ihmisiä... mahtavaa siis tulossa. Eli jos Lappeenrannan suunnalla liikuskelet, suosittelen pyörähtämään. Ilmaiseksikin kun pääsee! Lähdenkin tästä ite jo pakkailemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti