sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Payback Jam + Ilosaarirock 2013

Tämä postaus tulee nyt vähän myöhässä, koska kirjoitin tämän jo maanantaina, mutta blogger ei ollut jostain syystä halunnut tätä julkaista ja olin koko loppuviikon reissussa. En jaksa nyt rueta oikolukemaan ja korjailemaan aikamuotoja vanhasta tekstistä, joten kuvitelkaa, että nyt on viime maanantai. :D

Joensuussahan oli Ilosaarirock käynnissä koko viikonlopun ja itse kerkesin pyörähtämään Jyväskylässäkin. Kameraahan kannoin koko viikonlopun ajan mukana, mutta ainuttakaan kuvaa en ottanut. En jostain syystä tykkää uudesta kamerastani ja en saa sillä yhtä kivoja kuvia kuin vanhalla. Instagram-maailmaankaan en ole vielä niin hyvin päässyt sisälle, että muistaisi joka asiasta napsia kuvia, mutta lainailen kuvia nyt mm. facebookista. :)

Perjantaina alkoi kaupungilla olla jo elämää, kun rokkikansaa alkoi näkyä. Koko keskustan alue oli täynnä erilaista häppeninkiä. "Alanko katutähdeksi?"-kilpailussa oli mukana Joensuu BBoys ja Isky Crew, joten heitä piti tietenkin olla kannustamassa. Tanssimeiningit jatkuivat rytmipuistossa, johon oli järkätty puistojamit.

ISKY Crew rytmipuistossa. Kuva: Teija Maksimainen

Kuva: Teija Maksimainen

Lauantaina lähdettiin sitten heti aamusta ajamaan kohti Jyväskylää ja Payback jameja. Jamit olivat ihan mielettömät, niinkuin Jyväsylässä aina. Porukkaa oli, kaikilla oli hauskaa ja tanssittiin yhdessä. Ensimmäistä kertaa käytiin myös nuijasota, jossa selvitettiin mikä alue Suomessa on kovin. Voittaja ei ikinä selvinnyt, mutta kyllä me Itä-Pohjois-armeijassa olimme aika hyviä. ;)

Nuijasota; Keskiblokki vs. Pohjoinen-Itä. Kuva: napattu facebookista

Afterpartyille emme Nadinen kanssa alaikäisinä päässeet, joten kun muut olivat bailaamassa, kävimme Hesestä ruokaa ja vain kuljeskelimme ympäri Jyväskylää, kunnes jatkot loppuivat ja porukka lähti jatkojen jatkoille rannalle. Siellä hengailime useamman tunnin, kunnes päätimme kuuden maissa lähteä nukkumaan.


Hyvin (not) nukutun yön jälkeen porukka alkoi heräilemään puoliltapäivin enemmän tai vähemmän heikossa hapessa. Kaikki kävivät aika hitaalla ja pääsimme lähtemään kotiin joskus kahden aikoihin. Olimme takaisin Joensuussa viiden jälkeen ja lähdin itse vielä illalla käymään rokissa. Aluksi en meinannut löytää ketään tuttuja, mutta sitten alkoi tulla muutama entinen koulukaveri vastaan ja hengailinkin koko illan yläasteelta tuttujen tyyppien kanssa, joista osaa en ollut nähnyt todella pitkään aikaan. Uusia tuttujakin sain ja nappasin samaan syssyyn myös vanhojentanssiparin itselleni. :D Loppuillasta poruka alkoi vähenemään ja jäimme pienellä porukalla chillailemaan ja kuuntelemaan PMMP:n keikkaa. Oli ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kerta kun kuulen PMMP:tä livenä ja ulkopuolelle se ainakin kuulosti tosi hyvälle. Itse rokkialueellakin oli ollut kuulemma tosi hyvä meininki, mutta miulle riitti se ulkopuoli ja "teinimetsä". Hyvä ilta oli, mutta kuten moni muukin on tänään todennut, että onneksi rokki on vain kerran vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti