tiistai 25. kesäkuuta 2013

Väsynyttä höpötystä vissiin juhannuksesta...

Ihan ensiksi ilmoitusluontoinen asia. Rakas ja luotettava Sonyni (kamera) nukkui pois juhannusaattona. Viimeiset henkäykset se veti tivolissa, mutta sammutettuani sen, se ei sen jälkeen enää herännyt. Yritin yön elvyttää sitä, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Se oli kulkenut mukanani maailman eri kolkissa ja kokenut kanssani parhaat muistoni. Nyt oli kuitenkin aika jättää hyvästit. Olihan se jo kuitenkin palvellut uskollisesti viitisen vuotta. Silti lähtö tuli liian äkkiä.

Eli kuten ehkä arvaattekin, seuraa kuvaton postaus. Kävin tänään ostamassa uuden kameran, mutta siitä puuttuu vielä muistikortti, jonka käyn huomenna ostamassa samalla kun pyörin alennusmyynneissä. Juhannuksesta tai mistään muustakaan ei ole nyt kuvia.

Juhannuksen vietin siis töissä ja sukulaisten kanssa. Joensuussa oli ensimmäistä kertaa juhannustivoli, koska lentäjien juhannus Kauhavalla, jossa Tivoli Sariola oli ollut mukana yli 50 vuotta, lopetettiin varuskunnan lakkauttamisen johdosta. Perjantain olin sitten kymmeneen asti tivolilla ja kävimme mummin, ukin ja tätini kanssa myös laitteissa pyörimässä. Tivolin mentyä kiinni, kävimme vielä Jokiasemalla katsomassa kokkoa. Yöttömän yön vietin itse ihan omassa sängyssä, koska olin jotenin hirveän väsynyt ja seuraavana päivänä alkaisi kuitenkin työt jo puoliltapäivin.

Viimeinen tivolipäivä sujui hyvin ja kyllähän se raha taskussakin tuntuu nyt hyvältä. :) Töistä lähdimme keskelle metsää mummolaan, jossa vietimme mummin synttäreitä. Söimme hyvää ruokaa ja saunoimme ja tottakai pelasimme korttia. Korttipelejä mummin kanssa ei voita mikään!

Nyt en jaksa höpistä enää yhtään enempää. Oon niin rättipoikkiväsynyt kaikista valvomisista ja aikaisista herätyksistä ja tämänpäiväisestä mökin kattorempasta ja huomenna pitäisi vielä lähteä hyvissä ajoin sinne alennusmyynteihin niin taidan suosiolla painua unten maille, kun se nukkumatti taitaa jo odotella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti