keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tip tap





Joulu meni taas ohi että hujahti. Oli taas ihanaa kun oli koko perhe ja puoli sukua viettämässä tätä vuoden parasta juhlaa! Aamu alkoi perinteisesti Joulupukin kuumalla linjalla ja Lumiukolla. Petyin kyllä, kun Joulupukki oli eri kuin ennen... En kuullut sen kertaakaan sanovan legendaarista "Kyllä Joulupukki tietää". Illalla alkoi se varsinainen urakka eli syöminen. Mummot olivat taas panneet parastaan laatikoiden, kinkkujen ja muiden pöperöiden kanssa.

Toivoin kovasti iPhonea lahjaksi, mutta se jäi kuitenkin saamatta. Rahaa tuli kyllä sen verran, että kun ne ynnätään parin kuukauden päästä tuleviin synttärilahjarahoihin, saan pian ostettua sen itse. Sain kyllä myö "oikeitakin" lahjoja sekä tietysti suklaata ihan liikaa!




Lemppareita ovat ehkä tuo sauvakiharrin, viimeisessä kuvassa oleva huivi sekä Nalle Puh -värityskirja. :) (T:Anna 16 vuotta) Myös Maisan-pallero sai osansa lahjoista ja on ollut niistä ihan innoissaan.


Loppuillan (ja yön) pelasimme veljen ja serkun kanssa tuota juuri saatua Singstaria sekä Uncharted 3:a. Nukkumaan kävimme vasta aamuyöllä ja heräsimme iltapäivän puolella jonka jälkeen pelaaminen jatkui. Joulu on perinteisesti sitä aikaa, kun pelaan pleikkaria enemmän kuin koko vuonna yhteensä. :D Tai yleensäkin se aika kun Milla-serkku on mestoilla.

Huomenna pitäisi sitten ryhtyä koitokseen nimeltä alennusmyynnit. Pelottaa jo valmiiksi se väenpaljous, mitä tähän pieneen Joensuuhunkin mahtuu! Toivottavasti kaikilla oli hauska joulu ja hyvää Tapaninpäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti