keskiviikko 12. joulukuuta 2012

There once was a boy named Harry

Kuten ehkä tiedätte, vietin viime viikon (taas) mummolassa kissan vahtina. Kotiin tullessani meillä oli netti katki, joten en ole päässyt postaamaan. Jänskättää nyt alkaako Blogger taas herjaamaan kuvista, mutta tovotaan, että saan kaikki tänne. Mietin vieläkin jotain keinoa millä tuon tilan loppumisen voisi estää. Jos jollain on vinkkejä, niin saa kertoa!

Päivät menivät mummolassa yksin lähinnä Need For Speediä pelatessa ja leffoja katsellessa. Pidin Harry Potter -maratonin eli katsoin joka ilta yhden Potterin (itsenäisyyspäivänä 2). Viimeiset kaksi ovat vielä katsomatta, mutta pitää tsekata ne tässä joku päivä.



Kaikille niille (kiireisille) jotka haluavat selvitä Potter-maratonista nopeammin:



Dumbledore on heti Hagridin jälkeen lempparihahmoni ja vaikka olen nähnyt Puoliverisen prinssin jo aikaisemmin, en ole varmaan ikinä itkenyt niin paljon kuin tällä kertaa kun Dumbledore kuoli. Ja itken aika harvoin kunnolla leffojen aikana. :D

Itsenäisyyspäivä meni hyvin isänmaallisesti... Tein ruuaksi wokkia (aasia), kävin ylimääräisissä dancehall treeneissä (jamaika) joten ei taaskaan tullut katsottua Tuntematonta sotilasta (onneksi!). Äiti ja veli tulivat illalla käymään ja äidin katsoessa linnan juhlia pelasin innoissani uutta Star Wars Angry Birdsiä jonka veljeni oli ladannut äidin tabletille (ehkä ainoa suomalainen asia). Ilta jatkui sitten (yllärillä) Harry Potterin parissa. (Miksi käytän näin paljon sulkuja??)


Annan gurmeewokki:
-kanaa
-paprikaa
-porkkanaa
-pakastemaisseja
-sipulia
-nuudeleita
-sweet chili soossia

Ruskista kana pannulla, lisää sipulit, porkkanat, paprikat ja maissit. Keitä nuudelit (ilman maustepussia) ja heitä pannulle. Mausta sweet chili soossilla ja nauti. :)

Tämä viikko on mennyt nyt aika pitkälti viikonlopun tanssinäytöksiin valmistautuessa. Vaatteita on pitänyt ommella ja tuunailla, mutta nyt on kaikki melkein valmista. Yhdet lenkkarit on vaan lähtenyt kävelemään jonnekkin, joten ne pitäisi vielä löytää... Olin tosissani aloittamassa kunnon opiskelua tässä jaksossa. Lupasin itselleni, että luen kappaleet aina tunnin jälkeen ja teen läksyt huolella, mutta se on nyt vähän jäänyt noiden askarteluiden takia. :D No ehkä sitten niiden jälkeen...

Tein eilen joulun kunniaksi uudet joulukynnetkin.


Kävi tuossa mielessä alottaa tällasena "sivubisneksenä" toinenkin blogi. Syytä en vielä kerro, mutta pääosin tanssiin keskittyvä se olisi. ;) Mitä mieltä?

2 kommenttia: