lauantai 22. joulukuuta 2012

Oppa Christmas Time!

Noniin, jos sitä nyt vihdoin kerkeis postaamaan. Jouluna on tunnetusti pirun paljon tekemistä, eikä missään välissä ehdi pysähtyä hengittämään. Viime viikonloppu meni siis tanssinäytöksissä. Perjantaina oli valotreenit, lauantaina kenraalit ja sunnuntaina itse esitykset. Pientä säätämistä lukuunottamatta ne menivät tosi hyvin. :) Kuvia en ole vielä itse stagelta saanut mutta "bäkkärillä" tuli räpsittyä vähän.



Tiistaina oli sitten omalta osaltani ensimmäinen Lyseon yö ja teemana oli festarit. "Yö" alkoi kello 14 kun lähdimme koko koulun voiin leffaan. Kolmesta elokuvasta sai valita yhden ja itse menin katsomaan Diktaattorin. Oli kyllä aika hulvaton. :D Leffan jälkeen menimme koululle, jossa menimme syömään festariruokaa eli nuggets a'la Lyseo and french fries. Käytävät oli koristeltu teeman mukaan tosi hienosti ja luokissa oli erilaista ohjelmaa. SingStaria tuli laulettua kaverini kanssa ja olisimme menneet pelaamaan Guitar Heroakin, mutta jonot olivat niin pitkät, ettemme jaksaneet odottaa. Yhdessä luokassa oli disko, jossa tuli Gangnam Styleakin vedettyä. Salissa oli myös yhteistä ohjelmaa, jossa myös tanssikurssimme esiintyi ei niin hyvällä menestyksellä. :D Ärsyttää kun en muistanut ottaa kuvaa asustani, kun kerrankin olin panostanut...


Keskiviikkona oli Joensuun nuorisovaltuuston järjestämä Timanttiklubi (=paikallinen limudisko) johon piti mennä, koska siellä oli tanssibattle. Osallistujia oli yhteensä huimat neljä, minä, Isa ja kaksi poikaa. Tottakai minut ja Isa laitettiin heti vastakkain ja biisiksi tuli Brädin Happee. Katastrofin ainekset oli siis koossa. :D Isa siis vei ja hänen piti sitten voittaa meille liput Justimusfilmsin keikalle, mutta vastaan tuli poppaajapoika, joka sitten voitti ne. En siis päässyt katsomaan Justimuksia... Ja taas tanssittiin Gangnam Stylea!

Torstaina tein Jennalle joululahjakynnet. Hermoja raastava urakka ja monet feilaukset tuli koettua, joten antakaa anteeksi, että nuo lakkaukset ovat vähän suttuisia. Jennalle kelpasi ja se on pääasia.


Tänään oli vielä koulussa kirkko, ro-tuokio ja kuusijuhla. Olin taas tanssimassa mahtihienoa tonttutanssia ja emme menneet kirkkoon, koska halusimme pitää kenraaliharjoitukset ja ro-tuokio ja toisen jakson todistuskin sitten unohtuivat siinä. :D Mutta Wilmasta ne nyt kuitenkin näkyy ja olen aika ylpeä itsestäni. Kuusijuhlan tonttutanssi meni tosi hyvin. Ainoa vain, että vaivalla etsimämme lankapuhelin, jolla minun piti "soittaa" joulupukille, unohtui koko tanssista. Muuten tanssi sujui lähes perfektosti ja ette varmaan arvaa mitä taas tanssimme. No Gangnam Stylea! :D




Ite tykkäsin tästä, mutta vedimme kuitenkin siihen alkuperäiseen.


Loppupäivän pyörin kaupungilla ostamassa joululahjoja ja kotona oli siivousta ja piparkakkutalon kokoamista. Nyt toivotan teille ihanille lukijoille tosi mukavaa joulua, koska en varmaan kerkeä postailla huomenna. Eli viettäkää hauska joulu ja katsokaa ajankuluksi katsoa tämän videon:


Ettekö vieläkään ole saaneet tarpeeksenne Gangnam Stylesta? ;)

1 kommentti:

  1. Anna! Sulle on haaste mun blogissa:)

    http://likeyou-jasmin.blogspot.fi/

    VastaaPoista