keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Snow!

Joensuuhun on tullut talvi! Se käväisi jo pari viikkoa sitten, mutta suli yhden hissan tunnin aikana pois. Nyt se on kuitenkin tullut takaisin ja toivon, että se nyt pysyisi. (okei, huhtikuussa rupeaa kuitenkin ärsyttämään kun sitä lunta on joka paikassa) Ilmateiteenlaitoksen ennuste ainakin näyttää lupaavalta.


Olen varmaan ainoa ihminen joka on innoissaan talven tulosta. Ensilumesta tulee aina sellainen lapsifiilis kun tietää, että joulu tulee kohta. Muutenkin alkaa lapsettaa ihan toden teolla kun saat sen ensimmäisen lumipallon tehtyä ja tekee mieli heittää se jonkun niskaan. Pulkkamäkikin olis aika jees, mutta tuntuu että kukaan ei enää halua lähteä miun kanssa pulkkailemaan. Katsovat vaan kuin hullua. :D Niin ja vielä tarkistukseksi, olen siis 16 vuotta. :) Niin ja tarkoittaahan se talvi myös sitä että pääsen toisen rakkaan harrastuksen (jota pääsen harrastamaan aivan liian harvoin) eli lumilautailun pariin!

Areenalla on huomenna Tervettä menoa! -tapahtuma yläkoululaisille ja olen ISKY:n puolesta tanssimassa siellä. Kerromme ISKY:stä ja katutanssikulttuurista ja lopuksi freestylaamme yleisölle. Plussaa siitä, että tapahtuma on keskellä päivää ja saan olla poissa koulusta sen ajan. Tanssi -paras syy poissaololle. ;)

Olin myös eilenillalla täällä:


Tykkääkö kukaan muu talvesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti