lauantai 10. marraskuuta 2012

Lauvvantai


Hyvää lauantaita kaikille! Meikäläisen päivään on tänään kuulunut tanssia, liukastelua, jalkakipuja ja suklaata. Aamulla oli juuri sopivasti pakkasta, että sain laittaa uggit jalkaan. Tasapohjaiset kengät eivät kuitenkaan ole ehkä se paras vaihtoehto kun matkan varrella on koko maailmankaikkeuden jyrkin alamäki. Mutta kiitos tanssijan pettämättömän motoriikan, en ollut kertaakaan nurin. ;)

Locking-tunnilla menimme sarjassa eteenpäin ja musiikki vaihtui biisiksi, johon olen aina halunnut tanssia. Jee, olen ihan pähkinöinä. Biisi on vanha, mutta olen tykästyin siihen vasta vähän aikaa sitten. 



Lockingin jälkeen ja varsinkin hoppitunnin house-sarjoissa aina niin ihanat penikat muistuttivat olemassaolostaan. Oon nyt koittanu niitä kotona vähän hieroa, mutta ärsytti kun piti kokoajan tehdä puoliteholla, kun tuntui inhottava kipu joka kerta kun jalalla hyppäsi tai muuta vastaavaa.

Kävimme treenien jälkeen äidin kanssa Tokmannilla ostamassa Fazerin suklaaboxeja isänpäivälahjaksi iskälle ja ukille. Ostimme Pätkis-boxin itsellemme, mutta kerkesimme syömään matkan aikana koko boksin kahdestaan. :D

En ole hirveämmin seurannut Talentia, mutta tänään satuin istumaan telkkarin ääressä ohjelman aikaan. Herranjumala miten lahjakkaita lapsia ja nuoria Suomessa on! Lisäksi rakastuin yhteen tanssivaan pikkujäbään, Edwardiin. Jännä ajatella, että olen itse tanssinyt melkein yhtä pitkään kuin hän on elänyt, mutta miten paljon parempi hän on, vaikka ei ole käynyt yhdelläkään tanssitunnilla. Aina ei mee nallekarkit tasan... Tässä linkki niille, jotka eivät nähneet tuota törkeän hienoa esitystä.

Mites teidän lauantai? :)

3 kommenttia:

  1. Edward on kyl niin sulonen.<3

    VastaaPoista
  2. DJBB on kyllä ihan parhautta jos jamimusiikkeihin mennään!:) Levyt löytyy hyllystä ja niitä kuunnellaan ahkerasti ;) Kannattaa siis tsekata muutkin biisit, jos et ennen ole kuunnellu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aight! Kesällä kuulin sen niiden uuden Livin The Life biisin ja tykästyin bändiin. Yks (monista) lemppareista tällä hetkellä. :)

      Poista