torstai 19. huhtikuuta 2012

Open your eyes

Hullutti miten nopeesti päivät taas menee! Sitä ei vaan ikinä pää (saatikka blogi) pysy perässä. :D Muttamutta tuohon otsikkoon liittyen, meidän pikku kissat on kaikki avannet silmänsä. Yhdellä on silmät kokonaan auki ja yhdellä vain vähän raollaan, mutta auki ne silti on. Onko hellyyttävämppää näkyä kuin kissavauvan siniset silmät? :)


Tuosta kuvasta nyt ei saa oikein mitään selvää, kun se pentu huusi ja heilu ku heinämies ja Maisa (äiti) alkoi olla jo hädissään.

Tuskailen jo nyt lähestyvän matikan valtakunnallisen kanssa. Ei kukaan voi olettaa että me osataan kaikki yhdeksässä vuodessa opetellut asiat. Tietääkö muka joku miten tämä lasketaan? En mie ainakaan.


Nyt on ollut suhteellisen rentoa koulussakis kun kokeita ei ole ollut muutamaan viikkoon yhtään. Ensi ja seuraava viikko on sitten ahdettu täyteen kokeita (mukaanluettuna tuo valtakunnallinen ja kukas se on ensi viikon Pietarissa? Teen sitten kahden viikon kokeet viikossa... Niin ja maanantai ja tiistaihan ovat vapaita. Fuck yeah! Mutta odotan kyllä innolla tuota Pietarin reissua, siitä lisää sitten myöhemmin. :)

Niin ja muistakaas vastata tuohon kyselyyn tuolla ylhäällä. Tätä blogia käy se 10-20 ihmistä nuuskimassa päivittäin ja viikon aikana 3 ihmistä on siihen vastannut... Joten tekin jotka olette vain ohikulkumatkalla niin klikkailkaa tuonne paria kohtaa tai kommentoikaa tähän lisää ehdotuksia. Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Heeeei sul on tosi kiva blogi! Tykkään tosi paljon sun kuvistas ja taval mil kirjotat ;) Liityin lukijaks! (yritän olla aktiivinen sellainen)

    http://ellannnn.blogspot.com/ < toivon et säkin... :)

    VastaaPoista