perjantai 13. huhtikuuta 2012

Nimi on paska, mutta emme keksineet parempaa, koska olemme vajukkeja

On tullu näköjään pidettyä pientä postaustaukoa. Viikko on vaan menny (thank god) niin nopeesti, etten oo kerinny ees tajuta. Eikä kyllä oo hirveesti ollu aihettakaa postata. :D Oon pääasiassa vaan jumittanu paikallani, tehny kouluhommia, kuunellu kissavauvojen ininää ja pitänyt Justimusfilms maratooneja.



Kuten nokkelimmat ehkä huomasivat tuolla ylhäällä on kysely siitä mitä haluatte blogissani olevan. Toivon että kaikki vastaavat siihen, jotta tiedän millaista blogia tykkäätte lukea. Ehdotuksia voi myös jättää tähän kommenttilaatikkoon ja mielikuvitusta saa käyttää.

Some kind of art -blogissa on pääsiäisarvonta meneillään. Palkintoina on neljä kappaletta Color Clubin kynsilakkoja ja kaksi arkkia tarroja. Painakaas kaikki linkkiä ja eikun osallistumaan!

Huomasin puoli tuntia sitten että on perjanta 13.! Nyt kun tarkemmin ajattelee, en ihmettele yhtään. Tänään on nimittäis kaikki tuntunut menevän päin mäntyä. Mutta toivottavasti teillä ei ole ollut niin huono kuin miulla. Muistutan vielä, että kaikki muistaa kertoa mielipiteensä tuossa kyselyssä. Hyviä viikonloppuja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti