sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kohti rantakuntoa!

Inhoan sitä kun netti katkeaa kesken kirjoittamisen! Tämänkin postauksen piti tulla ulos jo eilenillalla, mutta ystävämme nettiyhteys päätti sanoa itsensä irti...

Aloitin tossa kuun alussa sellasen karkkilakon etten ennen vappua OSTA karkkia. Syödä saan kyllä, mutta ostaa en. ;) En oo rikkonu sitä kun vaan kerran vahingossa. Kun kukaan ei ollu mulle sattunu ostamaan karkkia kävin ostamassa "terveellisempää" mässyä.


Tuo mango-guava Novelle on muuten ihan mahtihyvää! Rantakuntoa edistää sekin että olen ihan tosissani ruennut tuon Taisto-kampanjan mukana treenaamaan lihaskuntoa. Ärsyttää vaan se, ettei meillä ole rekkitankoa, missä voisi harjoitella leuanvetoja. Taitaa jäädä se tavoiteltu 3 leukaa vetämättä... (en saa yhtään)

Joensuuhun iski eilen vissiin vuoden eka vesisade. Tanssiopistolle mentäessä pientä kinttupolkua pihassa sattui eteen tällainen mission impossible:


Tuossa näkyy miun edellisen päivän jäljet. Tuo oli siis vettä kaikki.

Meidän koulun pysäkin katoksessakin on pari päivää ollut tällainen probleema:


Ignooratkaa nuo tupakan tumpit, sillä vettä on valehtelematta 5 senttiä. Tuolla veden saartamana on kaksi penkkiä, jonne pääseminen on sitten aika mielenkiinotista touhua. Että hyvää kesänodotusta sitten vaan... :D

Btw vaihdoin tekstien fontin, koska itse inhosin sitä edellistä. Mitä mieltä ootte? Selvempi ainakin kuin ne edelliset harakanvarpaat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti